Uns nois col·loquen objectes a la via del tren a Sant Cugat

A les imatges es veu un grup de nois saltant a les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat a Sant Cugat

Un grup de tres nois va col·locar objectes a les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat el passat diumenge 13 de gener. Segons ha explicat una veïna que va enregistrar les imatges al TOT, els nois van saltar la tanca, amb el perill que això comporta, i van col·locar alguna cosa a la via del tren. Després de passar el tren, la van recollir.

La santcugatenca va alertar de la situació a l'Ajuntament de Sant Cugat, que ho ha posat en coneixement de la Policia Local i dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, el Consistori ha demanat als FGC que prenguin mesures per dificultar que algú salti la tanca del tren.

I és que un petit mur és l'única separació en aquest tram de via, al costat de l'estació de Volpelleres. Des de l'Ajuntament també demanen a la ciutadania que, en cas de veure gent saltant a les vies, doni avís al 112 de manera immediata.

Tot i que a les imatges no es veu clarament, algunes persones han assenyalat que es podria tractar d'un gat, que els nois haurien posat a les vies. La santcugatenca que ho va veure en directe no ho pot confirmar, tot i que en el mur van aparèixer restes de sang.

 
sang mur fgc sant cugat

Restes de sang al mur dels Ferrocarrils FOTO: Cedida

 

 

 
Comentaris

Destaquem