Valldoreix celebra la primera edició del Premi Literari de Relats Curts

És una iniciativa per celebrar el centenari de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix

L'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix reprèn la seva activitat, per commemorar els cent anys de l'associació. Per aquest motiu, amb la col·laboració de l'EMD Valldoreix, ha decidit organitzar un certamen literari obert a tota la ciutadania de Valldoreix, i compartir la seva experiència viscuda en aquesta vila.

Aquesta iniciativa convida a tothom a participar. El tema del concurs gira al voltant de tres preguntes: Com consideres que es viu a Valldoreix?, Què opines que podria millorar? i De quina manera creus que associar-se amb altres veïns seria el mitjà per aconseguir-ho?’. A partir de les quals s'haurà d'el·laborar un petit relat.

Els participants es distribuiran en tres categories: ‘Infantil’, per als autors nascuts després de 2007; categoria ‘Adolescents’, per les persones nascudes l’any 2007 i  que siguin menors d’edat; i la categoria ‘Adult’, pels concursants majors d’edat. Les obres de la categoria ‘Adults’ hauran de tenir un mínim de vuit fulls i un màxim de dotze, per la categoria ‘Adolescent’ serà obligatori presentar un mínim de dos fulls i un màxim de sis i, per la categoria ‘Infantil’, les bases estipulen que l’extensió serà lliure. El premi de la categoria d’adults consistirà en 700 euros pel guanyador i 150 euros pel finalista, mentre que per la categoria adolescent el premi serà de 200 euros per la obra guanyadora i 100 per la finalista. Per la categoria infantil, la millor peça literària serà premiada amb 100 euros, i la segona millor obra amb 50.

Per presentar els textos literaris al concurs literari, caldrà fer-ho per correu certificat a la Rambla Mossèn Jacint Verdaguer 18, Valldoreix,  abans del dia 12 de juliol de 2019. Les bases del concurs estan publicades al web de l’associació.

 
Comentaris

Destaquem