Valldoreix celebrarà la II Setmana de la Gent Gran

Valldoreix ret homenatge a les persones grans de la vila

L’EMD de Valldoreix i l’associació Marxosos del Vallès organitzen la segona edició de la Setmana de la Gent Gran de Valldoreix, que se celebrarà del 15 al 18 de novembre i tindrà com a plats forts un dinar de germanor, activitats musicals i culturals per a tota la família i l’exposició del concurs de fotografia. La voluntat és retre homenatge al col·lectiu de la 3ª edat de la vila, amb un programa d’actes farcit d’activitats musicals i culturals.

El dinar de germanor al Club de Tennis Valldoreix a partir de les 14 h donarà el tret de sortida al ventall d’actes programats pel dia 15 de novembre. Una rifa solidària i un espectacle d’animació amenitzaran l’àpat de la gent gran i seran els altres atractius de la jornada.

La inauguració del Concurs de Fotografia al Casal d’Avis serà l’activitat més destacada del divendres 16 de novembre, a partir de les 17.30 h. La proposta consistirà en una mostra de catorze fotografies escollides pel jurat i que s’exposaran al Casal fins el 16 de desembre de 2018. Una hora després de l’obertura de portes de l’exposició fotogràfica, la Nau de Cultura acollirà un festival musical amb la presència de la Coral l’Harmonia, la Coral Esclat de Germanor, els Músics de l’Acadèmia Internacional de Música de Solsona i les interpretacions de joves promeses al món del piano.

El dissabte 17 de novembre a partir de les 11 h es farà la Gimcana matemàtica a la Plaça del Casal de Cultura, pensada per a la canalla a partir de 5 anys, que podran gaudir amb jocs d’aprenentatge i una xocolatada calenta. Acte seguit començarà a la Nau de Cultura un espectacle innovador amb la participació dels grups de teatre l’Espiral, el Cercle, Magma, Aire teatral, el Grup de Teatre La Floresta, La Global i El Xoc.

El darrer dia de la II Setmana de la Gent Gran 2018, dia 18 de novembre començarà amb l’espectacle musical ‘Àfrica balla amb tots els valldoreixencs’ de la mà de Nino Galissa i el seu conjunt musical. L’acte de cloenda estarà protagonitzat per la gent gran de la vila, amb l’entrega de diplomes, actuacions musicals, i l’espectacle dels Marxosos.

Cartell de la Setmana de la Gent Gran de Valldoreix FOTO: Cedida

Cartell de la Setmana de la Gent Gran de Valldoreix FOTO: Cedida

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem