contingut promocionat

 

 

image

 

Vols donar un toc nou a la teva cuina? Amb aquests prestatges lluirà com nova

A Marge Studio podràs conèixer totes les possibilitats

Hi ha dos tipus de cuines, les que deixen objectes a la vista o les que els deixen totalment ocults. Tanmateix, es poden combinar tots dos conceptes, i els prestatges ajuden a aconseguir-ho, a més de tenir altres avantatges:

  1. Dos o tres prestatges d’acer inoxidable o lacats: són una solució ideal i econòmica per decorar la cuina amb utensilis, vaixella o copes de vidre.
  2. Mobles alts: substituir-los per prestatges fa que la part superior de la cuina sigui més àmplia i lluminosa. Aquesta sensació d’amplitud és ideal sobretot per a cuines petites o estretes.
  3. Netedat: tot i que pensem que al ser oberts es poden embrutar més, els mobles tancats i alts són més inaccessibles i dificultosos de netejar que els prestatges.
  4. Elegància i economia: la utilització de prestatges com la Mensole e Boiserie d’Elmar - Marge Studio, de només 6 mil·límetres de gruix, redueix el nombre de mobles alts necessaris i revesteix la paret amb panells decoratius o de fusta natural, ràpids i fàcils d’instal·lar, amb la qual cosa no cal retocar o refer l’enrajolat de les parets, al mateix temps que guanyem amb amplitud i lluminositat.

Veniu a descobrir aquestes idees al vostre showroom de cuines Marge Studio a Sant Cugat o a www.margestudio.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem