contingut promocionat

 

Logo Àptima
 

Vols saber més sobre reproducció assistida?

La darrera xerrada d'aquest cicle de conferències tractarà les innovacions en aquest camp

El pròxim dijous, 15 de novembre, la Casa de Cultura de Sant Cugat acollirà la darrera xerrada del cicle de conferències 'Ets a prop de saber-ne més'. Aquesta darrera trobada, que se celebrarà a les 18h, es titula 'Reproducció assistida. Mai diguis no puc'.

L'acte organitzat per Àptima Centre Clínic Mútua Terrassa i l'Ajuntament de Sant Cugat estarà conduït pel ginecòleg Francesc Fàbregues, que abordarà els diferents aspectes epidemiològics que condicionen la fertilitat en l'actualitat i farà una aproximació sobre l'escenari que es preveu en el nostre país en els pròxims pel que fa a la fertilitat i a la natalitat.

 

B. Mutua Terrassa 3

 

Durant la conferència també s'exposaran dades sobre els principals motius de la infertilitat, així com els tractaments actuals existents en el terreny de la reproducció assistida. Per tancar la sessió, el Dr. Fàbregas tractarà els requeriments assistencials i les noves opcions terapèutiques disponibles per tenir un fill.

La conferència s'iniciarà a les 18h a la primera planta de la Casa de Cultura dels Jardins del Monestir de Sant Cugat, situat al carrer de Castellví, s/n.

 
Comentaris

Destaquem