[SORTEIG TANCAT] Vols un tractament gratuït de Chanel?

Un equip de la marca es traslladarà exclusivament a Sant Cugat per oferir-lo

Elisabet Perfumeries sorteja un tractament facial amb productes Chanel entre tots els lectors i lectores del TOT Sant Cugat. El sorteig s'emmarca dins de la Setmana Chanel que celebra aquest establiment del carrer del Doctor Murillo. Per aconseguir una pell més jove, radiant i nodrida, només hauràs d'omplir el formulari que s'acompanya més avall fins al 28 de juny. Molta sort!

El tractament consisteix en una neteja en profunditat a través d'una exfoliació i una hidratació facial exclusiva, a través d'una mascareta nutritiva i una crema que aconseguirà una major salut i bellesa facial. El tractament, valorat en uns 60 €, l'aplica un equip especialitzat de Chanel, que es traslladarà fins a Elisabet Perfumeries, per a fer-ho. L'afortunat o afortunada que s'endugui el premi podrà gaudir del tractament durant la setmana del 2 al 6 de juliol.

Tractament gratuïts per a tothom

Dins de la Setmana Chanel s'oferirà una sessió de maquillatge de franc per l'adquisició de maquillatge Chanel FOTO: Freestocks.org

A més i dins la Setmana Chanel, Elisabet Perfumeries oferirà a tots aquells clients i clientes que comprin un article de bellesa de la prestigiosa marca francesa, un tractament totalment gratuït i una sessió de maquillatge de franc, en el cas que s'adquireixi maquillatge Chanel i que també realitzaran les esteticistes de Chanel.


A més i continuant amb aquesta promoció Elisabet Perfumeries oferirà:

  • Una manicura exprés per 8 €
  • Descomptes especials i obsequis 
  • Mostres Chanel gratuïtes només per entrar a la botiga

Més informació
 
Comentaris

Destaquem