Dues setmanes amb el cablejat a terra a Les Planes

Només s'ha posat un con per alertar del perill

Veïns de les Planes fa dues setmanes que reclamen a l'Ajuntament de Sant Cugat que solucioni la caiguda de part del cablejat elèctric en dos carrers del districte. Per ara no ha arribat cap solució i els cables continuen a terra amb el perill que suposa, impedint el pas i dificultant la circulació.

La caiguda es va produir fa al voltant de dues setmanes com a conseqüència de les tempestes, ha explicat Eva Puigjaner, vicepresidenta de l'Associació de Veïnes de Les Planes. Concretament és al passatge de la Font i al carrer de la Font. Segons Puigjaner, encara no ha rebut cap resposta del Consistori i l'única actuació ha estat posar un con a terra.

"Fa dies que dura i encara no han fet res", explica. A més, lamenta que és una situació que es repeteix sovint quan hi ha pluges o tempestes al districte.

L'Ajuntament de Sant Cugat ha contestat a través de les xarxes socials: "Passem l'avís al departament corresponent. Moltes gràcies". Puigjaner també ha contestat, recordant que "fa dies que hi hem parlat més d'un cop i l'avís ja està passat".

 
cablejat electric

Cablejat elèctric caigut al passatge de la Font FOTO: Eva Puigjaner

 

El cablejat de les Planes

Els veïns de les Planes fa anys que demanen el soterrament del cablejat elèctric i telefònic aeri i els pals que hi ha pels carrers del districte. Una situació que ha provocat la indignació del veïnat en més d'una ocasió pel perill que suposa.

Més info: Indignació a les Planes pel cablejat elèctric que ocupa el barri

Finalment, després d'anys de reclamacions, l'Ajuntament de Sant Cugat es va comprometre a solucionar el problema a partir de 2019 i ha reservat una partida pressupostària de 100.000 euros per fer-ho possible.

Més info: L'Ajuntament soterrarà la xarxa de cablejat elèctric de les Planes

Més informació
 
Comentaris

Destaquem