Els vestidors de l'Espai Pere Grau acolliran una sala polivalent

Les obres començaran al setembre, a petició dels veïns

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès reformarà l'edifici dels vestidors de l'Espai Pere Grau de Les Planes per adequar-lo a les necessitats actuals de les entitats del barri i garantir-hi l'accés a les persones amb mobilitat reduïda. L'objectiu és reordenar l'espai interior per ubicar-hi una sala polivalent i un magatzem i ampliar la zona de bar.

D'aquesta manera, es reduirà l'espai actual dels vestuaris per adequar-lo a les necessitats reals dels seus usuaris i alliberar espai per fer una sala destinada a activitats i festes veïnals. De la mateixa manera, s'ampliarà la zona de bar guanyant espai a la sala de calderes, i es convertirà el vestidor de l'àrbitre en un espai que pugui servir de magatzem o, en un futur, acollir un conserge. Finalment, s'adequaran els accessos i els lavabos per a persones amb mobilitat reduïda.

El projecte de remodelació també ha tingut en compte la voluntat d'ampliar l'edifici, en un futur, amb una planta superior que pugui acollir altres espais i serveis.

L'obra de rehabilitació de l'edifici dels vestidors s'ha adjudicat a l'empresa Construcciones Fertres, SL, per un import de 114.370,31 euros que es finançaran amb diners de lliure disposició del consell de barri de Les Planes.

La previsió és que els treballs comencin a finals de setembre, ja que veïns i entitats han demanat no iniciar les obres fins després de la festa major del barri. La durada estimada de les obres és de 4 mesos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem