Les Planes prepara la festa d'inauguració de la coberta de l'Espai Pere Grau

Serà el dissabte, 9 de juny, a la tarda

Les Planes prepara una gran festa d'inauguració de la nova coberta de l'Espai Pere Grau. Una festa que se celebrarà durant la tarda del dissabte 9 de juny. Una festa que estan preparant la Comissió de Festes del districte i l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, i que estarà penada per a tota la família.

Com apunten des de l'organització, els detalls de la festa encara no s'han concretat, però serà una celebració que començarà a les quatre de la tarda i que inclourà, entre altres propostes, inflables per als més petits, i diferents actuacions musicals i de dansa.

La cobertura de la pista de l'Espai Pere Grau, àmpliament demanada pels veïns de les Planes, era una realitat a finals del mes de març. Després de l'aprovació del cobriment de l'antiga pista esportiva, el 2 de febrer de 2017, l'Espai compta ja amb la coberta lleugera. Les obres per dur a terme l'espai es van veure interrompudes en diverses ocasions, fins a arribar al punt d'impedir la celebració de la Festa Major de Les Planes de l'any 2017.

Ara, s'estan arranjant els vestidors per a dotar l'espai d'una sala polivalent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem