Les Planes té preparat un acte d'inauguració del remodelat Espai Pere Grau

La Comissió de Festes de Les Planes i l'Ajuntament de Sant Cugat han organitzat una festa per fer una inauguració completa

Les Planes ha preparat una gran festa d'inauguració de la nova coberta de l'Espai Pere Grau. Una festa que se celebrarà durant la tarda del dissabte 9 de juny. Una festa que estan preparant la Comissió de Festes del districte i l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès. L'acte d'inauguració està pensat per a tots els públics, per gaudir d'una festa en familia.

L'acte començarà a les 17:00h, amb inflables i jocs infantils. A les 19:30 hi haurà un concert a càrrec de Per Martínez i després, a les 21:00h, un sopar de carmanyola, en el que qui hi vulgui participar haurà de dur quelcom de casa. Per últim, a partir de les 23:00h se celebrarà un concert de l'orquestre Glamour Band.

La cobertura de la pista de l'Espai Pere Grau, àmpliament demanada pels veïns de les Planes, era una realitat a finals del mes de març. Després de l'aprovació del cobriment de l'antiga pista esportiva, el 2 de febrer de 2017, l'Espai compta ja amb la coberta lleugera. Les obres per dur a terme l'espai es van veure interrompudes en diverses ocasions, fins a arribar al punt d'impedir la celebració de la Festa Major de Les Planes de l'any 2017.

Ara, s'estan arranjant els vestidors per a dotar l'espai d'una sala polivalent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem