Valldoreix compra una nova màquina escombradora per 160.000 euros

Valldoreix compta amb dues màquines per fer la neteja viària de la vila

L'EMD de Valldoreix ha adquirit una nova màquina escombradora per substituir un dels dos vehicles de neteja viària que hi havia a la via. El nou vehicle és una escombradora compacta Schmidt CG 500 i s’ha adquirit a través de l’Associació Catalana de Municipis per un preu de 160.116 euros, que estan subvencionats parcialment per la Diputació de Barcelona.

L’escombradora substitueix una de les dues unitats que fins a la data tenia en servei l’EMD. En concret, la nova adquisició serveix per substituir l’escombradora més antiga, que des de l’any 2008 feia les tasques de neteja viària. Respecte a la seva predecessora, la nova CG 500 és l’escombradora amb major càrrega útil (fins a 6.6 tones) del seu segment que li permet un gran radi d’acció i gran independència de treball sense haver de descarregar.

Segons comunica l'EMD de Valldoreix, "la CG 500 equipa un potent i eficient motor Dièsel Euro 6 que ofereix l’última tecnologia en sistemes de purificació de gasos d’escapament amb un convertidor catalític d’oxidació dièsel i un sistema de filtre de partícules tancat", cosa que "garanteix el mínim nivell d’emissions tòxiques i compleix les exigents regulacions".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem