NOTÍCIA ESTESA
NOTÍCIA ESTESA
Última actualització: 27 de setembre del 2011
 
Xalet Negre
Glossari Equipament municipal situat a la Plaça del Coll inaugurat l’any 2011 i destinat a persones de més de 55 anys
Objectius
El Xalet Negre promou la igualtat d’oportunitats i atencions entre totes les persones grans. S’ofereix atenció social i cultural, a banda de ser un espai de relació i intercanvi i un lloc on formar-se i on poder compartir interessos amb d’altres usuaris.

Serveis
El Xalet Negre compta amb una aula d’informàtica i una àmplia sala diàfana que es pot dividir en tres parts i oferir activitats diferents al mateix temps. S’ofereixen cursos i tallers d’informàtica, de desenvolupament cognitiu, s’imparteixen diverses conferències…

A més a més, s’hi troben les oficines dels Serveis Bàsics d’Atenció Social Primària, per tractar temes relacionats amb la gent grant, la família i la infància.
Xalet Negre. FOTO: Arxiu FOTO:  
En el plànol
Comenta la notícia que acabes de llegir:
TOT Sant Cugat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. TOT Sant Cugat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
NOTÍCIA ESTESA
NOTÍCIA ESTESA