Última actualització: 02 de desembre del 2011
Presentem Fuig Poll
Redacció
Infantil La forma natural d’eliminar els polls amb Fuig Poll
L’empresa santcugatenca Fuig Poll es dedica a extreure els polls i les llémenes mitjançant un sistema nou al nostre país, de manera 100% natural i sense utilitzar productes químics. El mètode que utilitzen consisteix en extreure el polls i els ous més grans amb uns aspiradors especials, per repassar després amb pinta i lupa tot el cabell per assegurar-se que no queda cap ou. Una fase fonamental ja que si no es treuen tots els ous del cap es pot reproduir el problema.

Amb el mètode que aplica Fuig Poll, garanteixen la completa extracció dels polls i els ous, i que els pares s’oblidin del problema durant una bona temporada, tot donant una sèrie de consells per prevenir futurs contagis.

Entra la seva fitxa
Utilitzen uns aspiradors especials per poder extreure el polls i els ous més grans
Enllaços relacionats
Comenta la notícia que acabes de llegir:
TOT Sant Cugat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. TOT Sant Cugat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.