Última actualització: 17 de febrer del 2012
El zumba fitness
Redacció
Esport El zumba fitness és una disciplina esportiva que combina exercicis i música i es va fundar a llatinoamèrica
El zumba barreja sons llatins i actuals com reggaeton, salsa, cúmbia, flamenc, merengue, calypso, rumba i samba, entre d’altres. És un excel·lent crema calories, de fet podeu eliminar fins a 800 calories en una sessió. A més, el ritme de la música i els exercicis aeròbics us ajudaran a enfortir els braços, les cames, els glutis i els abdominals.

A més, aquests exercicis estimulen el bon humor ja que quan es duen a terme els diferents passos de ball augmenten els nivells de diverses hormones i substàncies com les endorfines. Aquest exercicis els pot practicar tothom ja que existeixen programes adequats per a totes les edats, que inclouen un entrenament eficaç i estimulant, sense importar la condició física de cadascú.

Si sou constants a l’hora de practicar aquesta tècnica, aconseguireu evitar el sobrepès i la obesitat; a més tindreu un cos ben modelat i saludable. Per practicar el zumba només necessiteu roba còmoda, unes bones sabatilles esportives, música i posar-vos a les ordres d’un instructor qualificat que us guiï pas a pas.
Realitzar aquests exercicis a diari us ajudarà a reduïr els greixos acumulats
Paraules clau
Comenta la notícia que acabes de llegir:
TOT Sant Cugat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. TOT Sant Cugat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.