NOTÍCIA ESTESA
NOTÍCIA ESTESA
Última actualització: 15 de març del 2013
Neix l’aplicació ‘Sant Cugat a la butxaca’
Redacció
Sant Cugat Comerç presenta el proper dimarts 19 de març a les 13.30 hores a l’Hotel Sant Cugat, l’aplicació per a mòbils intel·ligents ‘Sant Cugat a la Butxaca’. Una aplicació desenvolupada per donar serveis a tota la ciutadania i totes aquells persones que ens visitin. Podrem gaudir de serveis de localització de comerços, aparcaments, agenda cultural, notícies... i molt més.

Seguiu ‘Sant Cugat a la Butxaca’...

Segueix-nos a Facebook, al Twitter i a www.santcugatcomerç.cat.
StCugat Comerç estrena aplicació
Enllaços relacionats
Comenta la notícia que acabes de llegir:
TOT Sant Cugat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. TOT Sant Cugat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
NOTÍCIA ESTESA
NOTÍCIA ESTESA