ALERTIS BROK ASSEGURANCES

Experts en tot tipus d’assegurances per a col•lectius, autònoms, empreses i particulars, automòvils... T’ajudarem a trobar la millor assegurança per a tu! Truca’ns al 936 750 017

Alertis Brok, el teu gran aliat per a perseguir els impagaments i per a solucionar tots els teus dubtes sobre assegurances.

 

Perseguir els impagaments de clients sempre és un dels grans maldecaps d’empresaris i autònoms. Per això, la corredoria d’assegurances Alertis Brok presenta una nova oferta, una gran opció per aquells autònoms, empresaris o comerciants que vulguin recuperar factures impagades o fer reclamacions.

Ara, l’equip d’Alertis Brok ofereix la possibilitat de fer fins a 5 reclamacions d’impagaments per via amistosa o judicial per només 150 € l’any. Sens dubte, una gran oportunitat per a poder recuperar les factures impagades o fer un seguiment de la demanda de manera amistosa o per via judicial.

Especialitats: Les estadístiques diuen que el 70% de les petites i mitjanes empreses són susceptibles de patir un ciberatac en forma de robatori de dades o paralització dels ordinadors, i posterior extorsió. Protegeix la teva empresa dels ciberatacs amb una bona assegurança!

Correu electronic: [email protected]

Més informació
Blinda la teva empresa o negoci dels ciberatacs
Vols recuperar factures impagades?
Adreça

Localitat: Sant Cugat Del Valles

Adreça: Avinguda Corts Catalanes 2

Com arribar-hi
Contacte
Horari
De dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 i de 15:30 a 18:00. Divendres de 9:00 a 14:00.