Els firaires de la Festa Major regalen 672 fitxes per a nens amb risc d'exclusió

Les fitxes les repartirà l'àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament

Els firaires de la Festa Major de Sant Cugat han repartit a l'Ajuntament un total de 672 fitxes d'atraccions. L'objectiu és que aquestes es reparteixin entre infants i joves, perquè aquests tinguin més facilitats per gaudir de l'espai de la fira durant els dies de la Festa Major. L'àrea de Serveis Socials serà qui repartirà aquestes fitxes entre els nens i nenes que participen en els serveis socioeducatius municipals i a infants sahrauís que viuen al pis que gestiona SCAPS i l'Associació Gilgal Solidari.

Aquesta donació dels firaires a l'Ajuntament es deu al concurs públic que el consistori va fer per aprovar les parades. De fet, un dels mèrits per guanyar el concurs, que incloïa aspectes socials, preveia la possibilitat de repartir aquestes fitxes gratuïtes per a infants i joves amb més necessitats.

D'altra banda, la Secció de Via Pública i la Secció d'Activitats de l'Ajuntament, han fet una tasca prèvia per assegurar la seguretat de l'espai de la fira. Així mateix, en el nou concurs també es demana per escrit tots els permisos tècnics de les instal·lacions de les firetes. Finalment, també cal destacar que en el concurs s'ha inclòs clàusules per millorar la il·luminació de les paradetes fent ús de llums de baix consum (LED).

 
Comentaris

Destaquem