Una 'mamashopper' fent la compra FOTO: Cedida
Una 'mamashopper' fent la compra FOTO: Cedida
Deliberry és el supermercat online FOTO: Cedida
Deliberry és el supermercat online FOTO: Cedida
Les entregues a casa es fan en una hora FOTO: Cedida
Les entregues a casa es fan en una hora FOTO: Cedida

DELIBERRY

Deliberry, el supermercat online en 1 hora

Deliberry és el supermercat online on fer la compra als principals supermercats i botigues de Sant Cugat, Barcelona i Madrid amb una selecció personalitzada de productes gràcies a les #mamashoppers i #papashoppers i amb entrega en només 1 hora. 

Especialitats: A Deliberry pots fer la compra setmanal als teus supermercats i botigues especialitzades de Sant Cugat i rebre-ho en tan sols 1 hora o quan tu vulguis. Encarregues la teva compra a través de la web (www.deliberry.com​) o app i una #mamashopper o #papashopper selecciona de manera personalitzada cadascun dels productes de la teva cistella assegurant la seva màxima qualitat.

A destacar: El concepte #mamashopper/#papashopper sorgeix de la iniciativa de treballar amb persones de més de 45 anys expertes en el sector de l’alimentació, algunes en risc d’exclusió laboral, que tenen dificultats per reinsertar-se al mercat de treball. A través de la col·laboració amb projectes d’entitats com la Fundació “Feina amb Cor” de Càritas Barcelona, Creu Roja, Obra Social La Caixa o la Fundació ONCE treballen amb ells.   Trobaràs a la seva web i app més de 80.000 productes de les teves botigues de capçalera com Mercadona, Caprabo, Veritas, La Sirena i botigues del mercat de Mira-sol com Carnisseries Tubau, Veg&Friends, L’Àvia Roser i Kikiriquim.

Correu electronic: info@deliberry.com

Més informació
Deliberry, el supermercat online que et porta la compra en 1 hora
Adreça

Localitat: Barcelona

Adreça: Plaça de Pau Vila, 1, Pier 01 Barcelona Tech City

Com arribar-hi
Contacte
Horari
Comanda: 24 hores