• ADVOCATS

 • AGÈNCIES SELECCIÓ DE PERSONAL

 • ART I FOTOGRAFIA

 • ASSESSORIES I GESTORIES

 • COPISTERIES

 • EMPRESA, TECNOLOGIA, AUDIO I SO

 • ENSENYAMENT

   ENSENYAMENT
  • ESCOLES

   ESCOLES
   Àgora Patufet Infant School és un projecte sòlid que neix a l’any 1972, un projecte elaborat des de la il•lusió, el rigor i la professionalitat amb l’ objectiu de contribuir en l’aprenentatge i la felicitat dels més petits. L’etapa dels 0 als 6 anys marcarà el seu desenvolupament global. Per això a Àgora Patufet Infant School disposem de totes les eines necessàries per dur a terme el nostre projecte. Aules equipades amb pissarres digitals (tics), material didàctic i sensorial de primera qualitat i grans espais de joc, també disposem d’un pati adaptat als infants, ampli i lluminós.
   Agora Sant Cugat International School som un centre educatiu privat que pertany als Centres Educatius NACE. Des del 1989 ens trobem en evolució constant seguint la nostra política de millora continua, per oferir un servei de màxima qualitat a alumnes i famílies. L'educació en valors, integral i individualitzada són la base per a l'excel•lència de l'ensenyament; el projecte trilingüe i el programa internacional aporten valor a l'educació dels petits; i les noves tecnologies, el projecte musical i l'activitat esportiva són un tret diferencial d'Agora Sant Cugat International School. Serveis: programa diploma del batxillerat internacional.
   Des del 2004 el Centre d´Estudis Sant Cugat, oferim un ampli ventall de possibilitats en la formació de joves i adults. Partint dels nivells d´ESO, Batxillerat fins a Universitat passant per la preparació de diferents proves oficials com l´accés a Cicles Formatius i l´accés a la Universitat. Quins beneficis s’obtenen? 1. Una molt bona base en qualsevol assignatura 2. Aprenentatge del raonament facilitant així la resolució d´exercicis i problemes. 3. Confiança i seguretat davant els examens. 4. Motivació per aprendre i estudiar més. 5. Millors resultats en els examens. Especialitats: Reforç en els nivells: Universitari, ESO, Batxillerat. Preparació: Selectivitat, Accés a Cicles Formatius, Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys.
   Al Col•legi Sil, centre privat i concertat amb la Generalitat de Catalunya, reunim una llarga trajectòria i experiència en el sector educatiu, oferint un ensenyament de qualitat basat en l'educació en els valors per afavorir una educació integral de tots els nostres alumnes. En un entorn privilegiat de Barcelona, al peu del Tibadabo, l'escola dóna continuïtat fins a 2n de Batxillerat, amb la intenció de preparar els nostres alumnes de forma excel•lent per a la universitat. L'entorn i serveis de l'escola són immillorables: jardins, piscina coberta, gimnàs, aules perfectament equipades... Serveis: cuina pròpia, autocar des de Sant Cugat
   Centre lingüístic i cultural del Vallès especialitzat en l'ensenyament complert de l'alemany per a totes les edats, així com en català i castellà. Gràcies a aquesta especialització i la seva metodologia d'immersió lingüística en grups petits o a mida, Deutsche Akademie, CENTRE EXAMINADOR OFICIAL EUROPEU, es caracteritza tant per l'alta qualitat, eficàcia i amenitat del seu ensenyament que ofereix amb més de 50 cursos a escollir. Aprenentatge personalitzat i positiu i servei d'assessorament pedagògic, biblioteca-mediateca i activitats gratuïtes extres.
   Situada en ple centre històric de Sant Cugat del Vallès English Connection és una acadèmia d'anglès que porta 25 anys dedicada al ensenyament d’aquesta idioma. Oferim cursos d’anglès per a nens i nenes, joves i adults així com classes particulars i cursos per a empreses. A més, som un centre reconegut en la preparació dels exàmens de Cambridge. Des del 1987 el nostre objectiu és oferir un servei professional però alhora amè i personal a tots els alumnes.
   Helen Doron English és una organització multinacional, amb més de 30 anys d'experiència en l'ensenyament d'anglès a nens de totes les edats . Més d'un milió i mig de nens parlen anglès gràcies a Helen Doron English . Per què escollir Helen Doron English? Perquè comptem amb materials excepcionals, desenvolupats per experts pedagogs en ​​l'ensenyament de l'anglès i portats a la pràctica per professors altament qualificats.
   A International House ho tenim tot llest perquè l'aprenentatge d'idiomes sigui tota una aventura i un plaer. Oferim cursos d'anglès per a joves i adults, a banda de cursos d'altres idiomes com francès, castellà i alemany. Les nostres instal•lacions compten amb els més moderns i complerts serveis com ordinadors, pissarres interactives, aparells d'àudio... A més a més, oferim formació d'anglès per a les empreses i la possibilitat de fer cursos d'idiomes a l'estranger.
   A Kids&Us l’anglès comença a partir del primer any de vida. En el cas del llenguatge, «el nen, en néixer, està preparat per al llenguatge com ho està un ocell per volar». Si el procés d'adquisició de la llengua materna s'inicia en el moment en què el nen comença a escoltar-la, per què hauríem d'esperar a exposar-lo a una segona o tercera llengua si el que pretenem és que desenvolupi una bona competència? Kids&Us utilitza una metodologia d'aprenentatge basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un procés infalible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.
   L'Acadèmia té la intenció de fer perviure l'aprenentatge del dibuix i pintura clàssics. Dibuixants de còmic i storyboard, Concept artists i dissenyadors de personatges per al cinema, artistes del tattoo i maquilladors d'efectes especials.. cada vegada veuen més necessari aquest mètode com a base del seu treball. Figura humana, retrat, model del natural, perspectiva, paisatge a l'aire lliure, etc... Cursos generals de tots els nivells i tècniques, preparació per a les proves d'accés a graus superiors, cursos de nivell avançat per a professionals i estudiants, reforç de batxillerat artístic...
   Des del 1982, l’Alba ofereix als infants i a les seves famílies un espai acollidor, tant des de l’àmbit material, com des de l’àmbit relacional i afectiu. Es vol crear un espai on compartir experiències, preocupacions, dubtes i alegries entre nens, mestres i família. Per aconseguir-ho, l’escola està dividida en 6 grups de nens i nenes entre 4 mesos i 3 anys, adaptant-se a les seves necessitats. A més, compta amb un servei d’assessorament psicopedagògic, i d’un equip en contínua formació. HORARI EXTRAESCOLAR: de 7.30h a 9h i de 17.30h a 18.30h.
   Som una escola petita i familiar oberta des de fa 10 anys, adreçada a nens de 6 mesos a 3 anys. Dins del nostre projecte fem immersió en la llengua anglesa, ja que tenim una professora amb nivell natiu. El desenvolupament motriu és molt important en aquesta edat, per això cada dia fem circuits de psicomotricitat i passem per l'Escala de Braquiació, per tal de treballar l'estimulació primerenca. A partir d'un any anem a la piscina dins de l'horari escolar i de forma opcional. Escola autoritzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Servei de permanències de 8 a 9 i de 17 a 18
   Magnòlia de Sant Cugat va ser fundada l’any 2005 i sorgeix amb el desig i una gran il·lusió de crear una llar d’infants basada en una educació integral i atenció per a nens i nenes de quatre mesos a tres anys.   El Magnòlia de Sant Cugat és fruit d’una llarga experiència pedagògica que es va iniciar l’any 1964 a l’Escola Infantil Magnòlia de Barcelona i que ha permès crear a Sant cugat una llar d’infants activa, actual i amb una gran qualitat pedagògica i projecte educatiu. Els cinc objectius del nostre projecte educatiu són: – Jugar amb la imaginació – Viure amb un somriure – Pensar amb el cos – Parlar amb les emocions – Créixer convivint
   A MaB Languages fomenteml'aprenentatge de la llengua a partir d'una metodologia activa i dinàmica, seguint el mètode CLIL. D'aquesta manera, la llengua estrangera es converteix en l'eina de comunicació i expressió dins de l'aula i és la que vehicula les activitats lúdiques que plantegem des del centre. Utilitzem una tècnica diversa i motivadora amb programes i activitats que fomenten la interactivitat i l'autonomia dels participants, amb grups reduïts per aconseguir una major implicació dels alumnes. Així es pot desenvolupar una correcta autonomia de l'aprenentatge.
   SERVEI BON DIA: de 7:30 a 9h. SERVEI BONA TARDA: de 17:30 a 19h. Centre privat d'educació infantil autoritzat pel Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya amb 29 anys d'experiència per a nens i nenes de 9 mesos a 3 anys. El principal objectiu de l'escola és treballar amb els infants respectant sempre la seva individualitat i el seu ritme evolutiu en tots els àmbits afectiu, d'aprenentatge, psicomotriu i social. Mainada dóna molta importància a la tasca d'educar conjuntament amb els pares, perquè l'objectiu principal és treballar per als nens i nenes.
   Idiomes en grup, individual, universitari, nens, empresarial. Ens avalen 30 anys d'experiència en formació d'idiomes i per això som una de les més prestigioses escoles d'idiomes de Catalunya. Merit School, amb el nom oficial Merit, Barcelona (ES499), és centre autoritzat per la University of Cambridge ESOL Examinations des de 2004. I també som centre examinador de Cambridge ESOL obert: podem preparar i examinar tots els nostres alumnes així com alumnes d'altres organitzacions o per lliure
   Mirasolet són dues escoles situades a Mira-Sol (carrer Apenins 5 i carrer Gomera 5), d'atenció especialitzada a nens i nenes de 0 a 3 anys. Els nostres objectius són cuidar, ensenyar, i ajudar a crèixer als més menuts, amb una educació basada en l'experimentació. Disposem d'aules per a nadons, aules per a infants de P1 i P2, una aula polivalent i diverses zones a l'aire lliure amb sorrals, hortet... L'equip de l'escola està en constant formació per garantizar la millor educació als alumnes de Mirasolet. Capacitat: fins a 90 alumnes
   Es tracta d'un programa complet, en què es treballa la part física i la defensa personal a través de moviments naturals i fluids, preparant-nos per a qualsevol situació real.   Mugendo ha dissenyat un programa educacional d'arts marcials anomenat Mugenkids. Un sistema desenvolupat conjuntament amb psicòlegs i pedagogs, que aporta infinitat de beneficis i que compta amb psicòlogues presencials , que a través d'una agenda d'ús diari, estan al corrent dels aspectes o conductes a treballar i millorar de cada nen , com ara fer els deures del col·legi , o fer-se el llit el mateix .
   La psicologia no només serveix per resoldre problemes relacionats amb transtorns psicològics sino que també serveix per millorar procesos mentals que estan sans. A Panta Rei som especialistes en ajudar-te a tenir un pensament més positiu, a que aprenguis a estimar-te i valorar-te més, aprendre a construir un bon procés de presa de desicions, a afrontar positivament les adversitats, a tenir relacions més positives, a portar una vida més satisfactòria, més plena i gaudir més. Si estàs llegint això i ens vol venir a veure, valora molt la teva valentia perquè sabem que fer el pas és difícil. A Panta Rei entem el benestar emocional com un benestar integral, així doncs tenim serveis per tu, pels teus fills, per la teva família i per la teva empresa. Vine i informa't, la primera visita és gratuïta: Coachs personalitzats, emocionals, infantils, empresarials, culturals, tallers d'educació emocional, assessorament de pares, reforç d'aprenantatge positiu, teràpia positiva, de parella...
   Pou d'Art és un centre d'art inaugurat el mes de juny de 1998, que engloba 3 activitats: La galeria d'art on s'exposa l'obra original d'artistes emergents o ja més consagrats. S'ofereixen visites guiades per escoles i activitats relacionades amb les exposicions. Els tallers d'art on s'ofereixen tallers de dibuix, pintura expressió plàstica, còmic, ceràmica, fotografia,...per a nens/es, joves i adults, durant el curs i durant les vacances. També s'organitzen festes d'aniversari i tallers monogràfics per a mestres i monitors de lleure. El taller de l'artista Maria Fabre, directora del centre.
   La 1a escola d’idiomes de Sant Cugat. Fundada el 1973, SPRINT IDIOMES és un referent en el camp de l’ensenyament i formació d'idiomes. Cada franja d’edat i cada nivell es correspon amb un departament determinat. El Kids Planet permet als nens de P3-P5 un primer contacte amè i divertit amb la llengua anglesa. El dept. de Nens, fins a 6è de Primària, desenvolupa les habilitats de comprensió i expressió oral i escrita. El dept. d’Exàmens de Cambridge prepara els alumnes per a l’obtenció dels títols de FCE, CAE i CPE. El dept. d’Adults ofereix fins a sis nivells en tres franges horàries diferents. Disposem de tres escoles a Sant Cugat, i d’una botiga de venda de cursos a l’estranger, en conveni amb British Summer des de l’any 2002. L’estudiant disposa de la possibilitat de posar en pràctica el seu aprenentatge. Des de fa una dècada, SPRINT TRADE (language for Business) fusiona la nostra experiència en el camp de l’ensenyament amb el món de l’empresa i dels professionals.
   El projecte educatiu es basa en quatre principis: - L'alumne com a centre del procés d'aprenentatge. - El català com a llengua vehicular d'aprenentatge i de coneixement de la cultura pròpia. - L'obertura social basada en l'educació com a servei als altres i a la societat. - L'educació en els valors de l'humanisme cristià. Serveis: Educació Infantil. Educació Primària i Educació Secundària, concertades pel Departament d'Ensenyament.
  • IDIOMES

   IDIOMES
  • INSTRUMENTS MUSICALS

   INSTRUMENTS MUSICALS
  • LUDOTEQUES

   LUDOTEQUES
  • MÚSICA

   MÚSICA
  • REFORÇ ESCOLAR

   REFORÇ ESCOLAR
 • ESPORT

 • FOTOGRAFIA

 • GALERIES D'ART I ARTISTES

 • GASTRONOMIA I ALIMENTACIO

 • HOTEL-TURISME

 • IMMOBILIARI

 • INFANTIL

 • LLAR, JARDINS I PISCINES

 • MASCOTES I ANIMALS

 • MODA, CONFECCIO, ROBA DE LLAR

 • MOTOR I TRANSPORTS

 • SALUT I ESTÈTICA

 • TOT Festa Major