• ADVOCATS

 • AGÈNCIES SELECCIÓ DE PERSONAL

 • ART I FOTOGRAFIA

 • ASSESSORIES I GESTORIES

 • COPISTERIES

 • EMPRESA, TECNOLOGIA, AUDIO I SO

 • ENSENYAMENT

   ENSENYAMENT
  • ESCOLES

   ESCOLES
   Àgora Patufet Infant School és un projecte sòlid que neix a l’any 1972, un projecte elaborat des de la il·•lusió, el rigor i la professionalitat amb l’ objectiu de contribuir en l’'aprenentatge i la felicitat dels més petits. L’'etapa dels 0 als 6 anys marcarà el seu desenvolupament global. Per això a Àgora Patufet Infant School disposem de totes les eines necessàries per dur a terme el nostre projecte. Aules equipades amb pissarres digitals (tics), material didàctic i sensorial de primera qualitat i grans espais de joc, també disposem d’'un pati adaptat als infants, ampli i lluminós.
   Agora Sant Cugat International School som un centre educatiu privat que pertany als Centres Educatius NACE. Des del 1989 ens trobem en evolució constant seguint la nostra política de millora continua, per oferir un servei de màxima qualitat a alumnes i famílies. L'educació en valors, integral i individualitzada són la base per a l'excel•lència de l'ensenyament; el projecte trilingüe i el programa internacional aporten valor a l'educació dels petits; i les noves tecnologies, el projecte musical i l'activitat esportiva són un tret diferencial d'Agora Sant Cugat International School. Serveis: programa diploma del batxillerat internacional.
   Des del 2004 el Centre d´Estudis Sant Cugat, oferim un ampli ventall de possibilitats en la formació de joves i adults. Partint dels nivells d´ESO, Batxillerat fins a Universitat passant per la preparació de diferents proves oficials com l´accés a Cicles Formatius i l´accés a la Universitat. Quins beneficis s’obtenen? 1. Una molt bona base en qualsevol assignatura 2. Aprenentatge del raonament facilitant així la resolució d´exercicis i problemes. 3. Confiança i seguretat davant els examens. 4. Motivació per aprendre i estudiar més. 5. Millors resultats en els examens. Especialitats: Reforç en els nivells: Universitari, ESO, Batxillerat. Preparació: Selectivitat, Accés a Cicles Formatius, Accés a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys.
   Al Col•legi Sil, centre privat i concertat amb la Generalitat de Catalunya, reunim una llarga trajectòria i experiència en el sector educatiu, oferint un ensenyament de qualitat basat en l'educació en els valors per afavorir una educació integral de tots els nostres alumnes. En un entorn privilegiat de Barcelona, al peu del Tibadabo, l'escola dóna continuïtat fins a 2n de Batxillerat, amb la intenció de preparar els nostres alumnes de forma excel•lent per a la universitat. L'entorn i serveis de l'escola són immillorables: jardins, piscina coberta, gimnàs, aules perfectament equipades... Serveis: cuina pròpia, autocar des de Sant Cugat
   Zumba, Fama-Kids, Clip-Familiar, Pre-Dansa, Teatre Musical, salsa i Bachata, Lindy hop.
   Centre lingüístic i cultural del Vallès especialitzat en l'ensenyament complert de l'alemany per a totes les edats, així com en català i castellà. Gràcies a aquesta especialització i la seva metodologia d'immersió lingüística en grups petits o a mida, Deutsche Akademie, CENTRE EXAMINADOR OFICIAL EUROPEU, es caracteritza tant per l'alta qualitat, eficàcia i amenitat del seu ensenyament que ofereix amb més de 50 cursos a escollir. Aprenentatge personalitzat i positiu i servei d'assessorament pedagògic, biblioteca-mediateca i activitats gratuïtes extres.
   A Easy Talk ofereixen la possibilitat de parlar anglès des del primer dia que s'accedeix al centre. Ho fan apostant pel mètode conversacional, amb immersió lingüística real a les seves aules.   D'aquesta manera, proposen aprendre gramàtica i conversa de manera simultània, considerant que, només practicant, es pot crear l'hàbit de parlar i pensar en anglès.   Al centre Easy Talk ofereixen cursos per a totes les edats i nivells, des de preescolar fins a adults, a més de Casals d'Estiu i cursos intensius d'estiu per a adults.
   Situada en ple centre històric de Sant Cugat del Vallès English Connection és una acadèmia d'anglès que porta 25 anys dedicada al ensenyament d’aquesta idioma. Oferim cursos d’anglès per a nens i nenes, joves i adults així com classes particulars i cursos per a empreses. A més, som un centre reconegut en la preparació dels exàmens de Cambridge. Des del 1987 el nostre objectiu és oferir un servei professional però alhora amè i personal a tots els alumnes.
   L’Escola Thau Sant Cugat pertany a la Institució Cultural del CIC, una institució que comprèn sis centres educatius: Escola Thau Barcelona i Escola Thau Sant Cugat, escoles concertades i d’ensenyament obligatori; CIC Batxillerats i CIC Cicles Formatius, d’ensenyament post obligatori; CIC Idiomes i Virtèlia Escola de Música, d’ensenyaments no reglats. JUNTS FEM CIC!
   L'escola Àgora International School ofereix cinc graus superiors d'Imatge i so: Producció de projectes, audiovisuals i espectacles; Realització de projectes, audiovisuals i espectacles; Animacions 3D, jocs i entorns interactius i So per a audiovisuals i espectacles, a més de l'FP de grau mitjà: Vídeo, discjòquei i so.    El centre compta amb instal·lacions d'última generació, grups reduïts, borsa de pràctiques, FP dual i un professorat provinent del sector audiovisual.  
   Helen Doron és una organització multinacional amb més de 30 anys d'experiència en l'ensenyament de l'anglès. Amb un mètode propi basat en el joc i en l'aprenentatge natural de la llengua, Helen Doron ofereix classes per a nens de totes les edats. Des de nadons fins als 19 anys.   A Helen Doron tenen molt clar que el reforç positiu, l'escolta repetitiva i passiva i el treball en grup són elements bàsics per aconseguir el millor nivell de l'alumne. A més, amb aquest aprenentatge de manera tan natural, s'aconsegueix que els nens i nenes siguin bilingües amb més facilitat.
   A Kids&Us l’anglès comença a partir del primer any de vida. En el cas del llenguatge, «el nen, en néixer, està preparat per al llenguatge com ho està un ocell per volar». Si el procés d'adquisició de la llengua materna s'inicia en el moment en què el nen comença a escoltar-la, per què hauríem d'esperar a exposar-lo a una segona o tercera llengua si el que pretenem és que desenvolupi una bona competència? Kids&Us utilitza una metodologia d'aprenentatge basada en el procés natural d'adquisició de la llengua materna, un procés infalible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.
   Des del 1982, L'’Alba ofereix als infants i a les seves famílies un espai acollidor, tant des de l’àmbit material, com des de l'’àmbit relacional i afectiu. Es vol crear un espai on compartir experiències, preocupacions, dubtes i alegries entre nens, mestres i família. Per aconseguir-ho, l’escola està dividida en 6 grups de nens i nenes entre 4 mesos i 3 anys, adaptant-se a les seves necessitats. A més, compta amb un servei d’assessorament psicopedagògic, i d’un equip en contínua formació. HORARI EXTRAESCOLAR: de 7.30h a 9h i de 17.30h a 18.30h.
   Som una escola petita i familiar oberta des de fa 10 anys, adreçada a nens de 6 mesos a 3 anys. Dins del nostre projecte fem immersió en la llengua anglesa, ja que tenim una professora amb nivell natiu. El desenvolupament motriu és molt important en aquesta edat, per això cada dia fem circuits de psicomotricitat i passem per l'Escala de Braquiació, per tal de treballar l'estimulació primerenca. A partir d'un any anem a la piscina dins de l'horari escolar i de forma opcional. Escola autoritzada pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Servei de permanències de 8 a 9 i de 17 a 18
   Magnòlia de Sant Cugat va ser fundada l’any 2005 i sorgeix amb el desig i una gran il·lusió de crear una llar d’infants basada en una educació integral i atenció per a nens i nenes de quatre mesos a tres anys.   El Magnòlia de Sant Cugat és fruit d’una llarga experiència pedagògica que es va iniciar l’any 1964 a l’Escola Infantil Magnòlia de Barcelona i que ha permès crear a Sant cugat una llar d’infants activa, actual i amb una gran qualitat pedagògica i projecte educatiu. Els cinc objectius del nostre projecte educatiu són: – Jugar amb la imaginació – Viure amb un somriure – Pensar amb el cos – Parlar amb les emocions – Créixer convivint
   A MaB Languages fomenteml'aprenentatge de la llengua a partir d'una metodologia activa i dinàmica, seguint el mètode CLIL. D'aquesta manera, la llengua estrangera es converteix en l'eina de comunicació i expressió dins de l'aula i és la que vehicula les activitats lúdiques que plantegem des del centre. Utilitzem una tècnica diversa i motivadora amb programes i activitats que fomenten la interactivitat i l'autonomia dels participants, amb grups reduïts per aconseguir una major implicació dels alumnes. Així es pot desenvolupar una correcta autonomia de l'aprenentatge.
   SERVEI BON DIA: de 7:30 a 9h. SERVEI BONA TARDA: de 17:30 a 19h. Centre privat d'educació infantil autoritzat pel Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya amb 29 anys d'experiència per a nens i nenes de 9 mesos a 3 anys. El principal objectiu de l'escola és treballar amb els infants respectant sempre la seva individualitat i el seu ritme evolutiu en tots els àmbits afectiu, d'aprenentatge, psicomotriu i social. Mainada dóna molta importància a la tasca d'educar conjuntament amb els pares, perquè l'objectiu principal és treballar per als nens i nenes.
   Idiomes en grup, individual, universitari, nens, empresarial. Ens avalen 30 anys d'experiència en formació d'idiomes i per això som una de les més prestigioses escoles d'idiomes de Catalunya. Merit School, amb el nom oficial Merit, Barcelona (ES499), és centre autoritzat per la University of Cambridge ESOL Examinations des de 2004. I també som centre examinador de Cambridge ESOL obert: podem preparar i examinar tots els nostres alumnes així com alumnes d'altres organitzacions o per lliure
   Mirasolet són dues escoles situades a Mira-Sol (carrer Apenins 5 i carrer Gomera 5), d'atenció especialitzada a nens i nenes de 0 a 3 anys. Els nostres objectius són cuidar, ensenyar, i ajudar a crèixer als més menuts, amb una educació basada en l'experimentació. Disposem d'aules per a nadons, aules per a infants de P0, P1 i P2, una aula polivalent i diverses zones a l'aire lliure amb sorrals, hortet... L'equip de l'escola està en constant formació per garantizar la millor educació als alumnes de Mirasolet. Capacitat: fins a 100 alumnes
   Es tracta d'un programa complet, en què es treballa la part física i la defensa personal a través de moviments naturals i fluids, preparant-nos per a qualsevol situació real.   Mugendo ha dissenyat un programa educacional d'arts marcials anomenat Mugenkids. Un sistema desenvolupat conjuntament amb psicòlegs i pedagogs, que aporta infinitat de beneficis i que compta amb psicòlogues presencials , que a través d'una agenda d'ús diari, estan al corrent dels aspectes o conductes a treballar i millorar de cada nen , com ara fer els deures del col·legi , o fer-se el llit el mateix .
   La psicologia no només serveix per resoldre problemes relacionats amb transtorns psicològics sino que també serveix per millorar procesos mentals que estan sans. A Panta Rei som especialistes en ajudar-te a tenir un pensament més positiu, a que aprenguis a estimar-te i valorar-te més, aprendre a construir un bon procés de presa de desicions, a afrontar positivament les adversitats, a tenir relacions més positives, a portar una vida més satisfactòria, més plena i gaudir més. Si estàs llegint això i ens vol venir a veure, valora molt la teva valentia perquè sabem que fer el pas és difícil. A Panta Rei entem el benestar emocional com un benestar integral, així doncs tenim serveis per tu, pels teus fills, per la teva família i per la teva empresa. Vine i informa't, la primera visita és gratuïta: Coachs personalitzats, emocionals, infantils, empresarials, culturals, tallers d'educació emocional, assessorament de pares, reforç d'aprenantatge positiu, teràpia positiva, de parella...
   Pou d'Art és un centre d'art que des de l'any 1998 ofereix tallers artístics per a nens, joves i adults: Dibuix, pintura, expressió plàstica, còmic... Des de l'octubre del 2016 ha ampliat el seu espai de tallers i disposa d'un ampli taller de costura amb màquines de cosir. La seva oferta de tallers ha crescut i tant podem fer un taller de joieria tèxtil, com un de cistelleria tradicional.
   La primera escola d’idiomes de Sant Cugat fou fundada el 1973. Renovada i ampliada de cara al curs 2016-17, SPRINT IDIOMES és un referent en el camp de l’ensenyament i formació d'idiomes. Consta de diferents departaments especialitzats per a cada franja d’edat i nivell: - KIDS’ PLANET (P3-P5), ofererix un primer contacte amb l’idioma sempre d’una forma lúdica i divertida. - NENS (de 8-12 anys), que desenvolupa les habilitats de comprensió i expressió oral i escrita - CAMPBRIDGE (13-16 anys), prepara els alumnes per a l’obtenció dels títols de FCE, CAE i CPE. - ADULTS (+18 anys), El dept. d’Adults ofereix fins a sis nivells en tres franges horàries diferents. - ALTRES IDIOMES, francès, alemany, italià ... - ACTIVITATS D’ESTIU...
  • IDIOMES

   IDIOMES
  • INSTRUMENTS MUSICALS

   INSTRUMENTS MUSICALS
  • LUDOTEQUES

   LUDOTEQUES
  • MÚSICA

   MÚSICA
  • REFORÇ ESCOLAR

   REFORÇ ESCOLAR
 • ESPORT

 • FOTOGRAFIA

 • GALERIES D'ART I ARTISTES

 • GASTRONOMIA I ALIMENTACIO

 • HOTEL-TURISME

 • IMMOBILIARI

 • INFANTIL

 • LLAR, JARDINS I PISCINES

 • MASCOTES I ANIMALS

 • MODA, CONFECCIO, ROBA DE LLAR

 • MOTOR I TRANSPORTS

 • SALUT I ESTÈTICA

 • TOT Festa Major