El TOT Sant Cugat

Per a mi és un plaer poder col·laborar amb el TOT. Us faig arribar aquest escrit en un moment molt feliç. He estat molt malament, per això valoro més la vida. Us vull donar les gràcies, no sempre es troben persones sensibles com vosaltres. El dia 3 d’agost em porten els meus fills una setmana a Viladrau. Són moltes les coses positives, és el que valoro.

Tot el que faig és fruit de la vida que sento a dins meu. Sóc feliç, sento la pau al meu entorn, què més puc demanar? Sabem viure? Hi ha moments d’aliment, el silenci! La nit, si no es pot dormir... pensa en moments que has oblidat. Quantes cosetes t’envolten que parlen per elles mateixes... S’ha d’aprendre a viure, quina cosa més bonica. No tenim la vida perquè sí, la tenim per deixar testimoni del nostre pensament que s’aprecia en el goig a l’amistat, en el respecte i en saber estimar. Tothom té el mateix dret de ser estimat. Cal saber que tots som fruit del que hem viscut. Valorem els pares, els avis, a totes les persones que ens han ajudat. El bé neix sense egoismes.

La llibertat per escollir el camí nostre recau només en cada persona. Pensa-hi!. Ja veieu, són els meus pensaments. La sinceritat té un valor no prou agraït, però què n’és de bonic quan la pots viure!

De tot cor. Bones vacances!

Anna Maria Mateu
 

 
Comentaris

Destaquem