Som veïns del carrer de Vallvidrera de la Floresta, entre l’avinguda del Montseny i el passatge del Fumet.

Abans de les últimes eleccions municipals vam rebre un tríptic del nostre estimat Ajuntament anunciant-nos que després de quasi 20 anys d’espera, el nostre carrer seria asfaltat.

A l’estiu, i ja amb el nou govern local en marxa, ens van comunicar que el nostre tram de carrer quedava pendent per a una pròxima fase.

A dia d’avui, el que ens diuen és que algú s’ha oblidat d’incloure aquest tram en el pla d’asfaltat i que no hi ha prevista una pròxima acció ni pressupost per fer-ho.

Som quasi una vintena de famílies que seguim sense tenir els mateixos drets i comoditats que la majoria dels nostres conciutadans.

Els cables de la llum i el telèfon, arrencats periòdicament; les canonades d’aigua rebentades pel pas de vehicles pesat; els cotxes aparcats a la porta de casa; els fanals que una tempesta s’endugué i mai tornen i les voreres engolides per les males herbes.

Això sí, el passat 23 de novembre i puntualment a la cita, vam rebre el correu electrònic a on se’ns anuncia que els impostos dels béns immobles i dels guals arribarien sense falta a la nostra entitat bancària.

Ja entenem que la Floresta té una complexitat pel seu entorn i llunyania del centre de la vila. Això és el que la fa especial, però els nostres impostos haurien de tenir la mateixa força que la d’un veí de la rambla del Celler.

Lamentablement, i vint anys després, encara no és així!


Jordi Ducamp

 
Comentaris

Destaquem