Servei de retirada de voluminosos

Voldria mostrar la meva total conformitat amb el que s’expressa a la carta publicada la setmana passada que fa referència a la supressió del servei de retirada de voluminosos per part de l’Ajuntament.

El lector que la va escriure va saber plasmar perfectament, sens dubte, el mateix que vaig sentir i pensar jo quan vaig conèixer la notícia.

Per la meva experiència personal, és un servei que funciona molt bé i és una llàstima que s’elimini i s’estableixi un nou sistema de recollida al carrer en dies establerts.

Segons el meu parer, això comportarà un problema de brutícia més gran als carrers, ja que com ja passa a altres poblacions, la imatge dels mobles al carrer no és gaire agradable i abans que passi el servei de neteja municipal, aquelles persones que es dediquen a recollir allò que els interessa encara ho deixen tot més escampat i brut.

Demanaria a l’Ajuntament que en lloc de suprimir aquest servei, el donés a conèixer perquè tots aquells que tinguin la necessitat de retirar algun moble o objecte voluminós, el fessin servir i evitéssim tots plegats la imatge d’uns carrers bruts.


Mercè Serradell

 
Comentaris

Destaquem