Violència gratuïta als FFCC

El passat dissabte 24 de novembre, cap a les 7 h del vespre, vam baixar a l’estació de Mira-sol. Per la mateixa porta que sortíem va entrar un noi d’uns 30 anys amb una bicicleta.

Just abans de tancar-se les portes jo em vaig notar un cop molt fort a l’esquena a l’altura de les costelles. Al girar-me, les portes ja estaven tancades i el noi no ens mirava. Vaig interpretar que potser m’havia tocat amb la roda de la bicicleta sense voler.

La sorpresa va ser quan veiem que la conductora del tren surt a l’andana, obre les portes del tren i li diu al noi que faci el favor de baixar. El noi li contesta de molt males maneres però acaba baixant. Jo pregunto a la conductora què havia passat i em diu que el noi en qüestió m’havia fotut una puntada de peu amb tota la seva força, just abans de tancar-se les portes. Es veu que jo l’havia fregat amb la motxilleta que duia i això em feia mereixedora d’una bona puntada.

L’esquena encara em fa mal però la sensació que vivim en una societat malalta em dol molt més.
Aprofito també per valorar molt positivament l’actuació de la conductora. No es poden deixar passar aquestes actituds violentes gratuïtes.


 

 
Comentaris

Destaquem