20 anys a 4 mans. Nova York.

Una olor de cantonada humida amb fum blau sortint d'una finestra baixeta, alhora que se n' escapoleixen unes breus notes musicals

20 anys a 4 mans. Nova York.

Didier Lourenço.
Josep Moscardó.
Jaume Roure.
Ramon Moscardó.
 A La Galeria De l'11 de maig a mitjans de juliol 2018.

Una olor de cantonada humida amb fum blau sortint d'una finestra baixeta, alhora que se n' escapoleixen unes breus notes musicals. El gris del ciment del carrer, deixa veure una de les portetes al submón que amaga, la reixa de la tapa del clavegueram també fumeja, desvelant possibles orígens del foc sota la ciutat. Un taxi passa rapidament pel meu costat, esquitxant-me de tot de llums de colors. Només puc pensar en Madame Bartholdi empenyent el seu carret per tots els laberints d'una Nova York de desemparades ànimes a la recerca de quelcom. Una Madame Bartholdi que ret homenatge constant a l'escultor francès a qui va ser encarregada l'estàtua de la Llibertat. Icona d'aquesta ciutat. Ciutat d'icones. Tants com mirades diferents aturen els seus ulls en qualsevol de les seves promeses urbanes.


Aquesta mostra n'és un reflex. Quatre mirades desencripten i transformen pictòricament les seves sensacions i records en aquest imant de somnis que en resulta de Nova York. Quatre mirades seduïdes pel grandiloqüent circ on tot passa alhora. Quatre mirades portant a les seves maletes les imatges de la seva Nova York transformades ja en poesia visual.

 
Comentaris

Destaquem