2019, any d’eleccions municipals

Escoltar i saber quines són les màximes preocupacions dels santcugatencs és fonamental perquè els polítics prioritzin les seves propostes.

El 26 de maig hi haurà eleccions municipals. Els principals caps de cartell ja estan confirmats, a excepció del representant de C’s. Mireia Ingla (ERC), Núria Gibert (CUP) i Pere Soler (PSC) repetiran, i tornaran a ser els alcaldables de les seves formacions polítiques. 

La principal novetat d’aquests comicis serà Carmela Fortuny, alcaldessa des del juny del 2018, quan Mercè Conesa va plegar del seu càrrec; Fortuny es presentarà per primer cop com alcaldable després d’haver estat tinent d’alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat en aquest mandat. Fortuny, membre del PDeCat, encapçalarà la llista electoral  “Junts per Sant Cugat”, transversal, amb persones representatives de la ciutat i amb una sensibilitat de país, segons ella mateixa ha explicat.

Els regidors Ramon Gutiérrez (ICV) i Álvaro Benejam (PP) també seran caps de cartell per primer cop.

Els pròxims mesos els alcaldables donaran a conèixer els seus missatges electorals i les persones que les acompanyaran a les seves respectives llistes. Explicaran el seu projecte de ciutat al conjunt de la població, s’aproparan tant com sàpiguen a l’electorat i mostraran tanta empatia com sensibilitat innata tinguin. Escoltar i saber quines són les màximes preocupacions dels santcugatencs és fonamental perquè prioritzin  les seves propostes. 

En una candidatura tothom és important perquè tothom suma, però és cabdal el cap de cartell perquè, en definitiva, és la persona que amb la seva il·lusió, seny i dedicació marcarà les directrius del dia a dia i vetllarà pels interessos públics de tots nosaltres. Conèixer bé els alcaldables és, segons la meva opinió, tant o més rellevant que conèixer les seves propostes. Perquè, no ho oblidem, l’ajuntament sempre serà l’administració més propera a la ciutadania.

 

 
Comentaris

Destaquem