25 anys al TOT, m’han passat volant!

L’essència del TOT Sant Cugat continua vigent, som un mitjà de comunicació proper als seus lectors, que batega i acompanya la ciutat

L’agost de 1993 vaig fitxar pel TOT Sant Cugat, ho recordo com si fos ara, vaig començar a treballar amb un dels primers Mac del mercat, d’aquells petitonets. En Ramon Grau marcava l’estratègia i en Pere Esquerda era aleshores  el director. Mané Espinosa feia les fotos, en Tomàs Grau les arxivava i feia els seus escrits, i jo redactava les notícies. Hi havia l’equip comercial, administració i el Carlos Rodríguez, aleshores ja amb poc cabell, repartia la revista cada divendres; érem molts menys que avui. 

Sí, han passat 25 anys i com ha canviat tot plegat! Hem crescut en tots els aspectes. Però l’essència del TOT Sant Cugat continua vigent, som un mitjà de comunicació proper als seus lectors, que batega i acompanya la ciutat. Un mitjà consolidat, ben valorat pels santcugatencs i santcugatenques, una eina viva i necessària per saber que passa al nostre entorn. A més, avui internet i les xarxes socials han potenciat molt més la marca TOT; arribem més lluny i a més lectors. 

L’equip actual combina l’experiència amb sang nova; tots aportem i sumem buscant el millor equilibri i donant més amb les noves eines que tenim al nostre abast

Quin serà el futur? Ho desconec. Però si una cosa tinc clara, és que el paper del TOT (que no el TOT en paper) haurà de ser el mateix: un mitjà implicat, present arreu, col·laborador del màxim d’iniciatives socials possibles, organitzador d’activitats d’interès, un mitjà en constant evolució i, sobretot, sempre fidel als seus lectors. És part de la fórmula secreta de la nostra publicació i, molt probablement, la raó principal per la qual un servidor acaba de celebrar les noces d’argent al carrer de Sant Antoni número 42 de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem