40, i què?

Ens diuen senyora i de vostè, i en comptes d'alegrar-nos perquè encara algú tingui educació, ens molestem

El 38% de la població de Sant Cugat té entre 40-50 anys (dades extretes d'Idescat.cat), el que significa que hi ha 34.016 persones en plena crisi dels quaranta o crisi de la mitjana edat.

Arribem a "l'Equador" de la vida i de "veinteanyeres" o "treintanyeres", passem a "cuarentones". Comencem a plantejar-nos si hem arribat fins on havíem somiat, si la vida que tenim és la vida que sempre hem desitjat. Ens diuen senyora i de vostè, i en comptes d'alegrar-nos perquè encara algú tingui educació, ens molestem.

És estrany, ahir teníem 39 anys i teníem una vista de linx. No obstant això, el matí que compleixes 40, comences a sospitar que li estàs donant l'apiretal a ull al teu fill i que ja va sent hora de comprar les ulleres de prop. I aquesta arruga que ahir no hi era, no hi era! Avui s'ha establert a la teva cara i no té cap intenció d'anar-se'n, no és una okupa, s'ha empadronat per sempre en tu.

Fas una crida d'urgència a les teves amigues, necessites una festa memorable. T'estàs vestint i traeixes a les teves botes de taló en pro de la comoditat. T'adones que el "calimotxo" ja no és el que era, ara necessites una mica de qualitat i que la gresca ha durat de les 10 pm a les 03:00 am i que necessitaràs una setmana per recuperar-te.

Ja tens 40 i no tot el que descobreixes és dolent. Després de dos divorcis, no estàs per drames si arriba el tercer. T'adones que tens menys inseguretats: "si t'agrado bé i si no, també", saps que la dita: "qualsevol temps passat va ser millor", no és veritat, i sobretot, saps el que vols i el valor de la família i els amics de veritat.

"Els primers 40 anys de la infància són sempre els més difícils" (Anònim)

Més informació
 
Comentaris

Destaquem