Abraçades d’aeroport

Abraçades romàntiques dignes d’una pel·lícula de Hollywood

Potser aquests dies de Nadal has anat a l’aeroport a buscar a algun familiar que ha vingut a passar les festes a casa teva. M’agrada molt la terminal d’arribades dels aeroports. Sempre toca esperar una mica i et pots distreure mirant el retrobament de persones que fa temps que no es veuen. He vist moltes abraçades romàntiques dignes d’una pel·lícula de Hollywood. He vist el rostre somrient dels pares que van a buscar els seus fills que estan fent l’Erasmus i que no saben si els veuran més prims; o l’abraçada del grup que torna d’haver fet un viatge amb moltes anècdotes.

També veus alguna abraçada de dolor quan es ve per un enterrament. La distància, el temps sense veure’ns i els llaços d’amor fan que les trobades a l’aeroport no siguin “professionals” i educades sinó plenes d’emoció i amb tantes coses per explicar... Tant de bo que ens féssim més abraçades d’aquestes a casa! Penso que és important expressar-nos clarament l’amor i també de forma efusiva. Necessitem més abraçades d’aeroport.

M’agrada pensar que cada matí quan em llevo Déu em vol fer una abraçada d’aeroport on Ell és qui m’espera sempre amb un somriure i una gran il·lusió. Perquè Déu sempre ens espera amb la il·lusió de la terminal d’arribades.

 
Comentaris

Destaquem