Adéu Mercè

Diem adéu a Mercè Conesa, alcaldessa de Sant Cugat durant 8 anys. Diem també adéu a una persona que fa 19 anys que viu de la política del nostre poble. Diem adéu a una persona que ha governat per a una part dels santcugatencs, però que per l'altra en canvi, no ha existit.

Diem adéu a una persona que ha volgut romandre en la memòria a costa de deixar un llegat faraònic com és la desproporcionada i costosa biblioteca que ha planificat construir al parc Ramon Barnils. Diem adéu a una persona que no ha dubtat en atacar a les institucions de tots i fer-les només seves, que ha penjat pancartes en favor dels polítics presos de 5 metres d'alçada a l'ajuntament i ha fet plantar estelades immenses a espais públics amb els diners de tots nosaltres.

Diem adéu a una persona que ha estat capaç d'enganyar als ciutadans durant 4 mesos dient que les banderes de l'ajuntament no hi eren perquè estaven a la bugaderia. O que ha convertit el nostre poble en el seu poble, fent de Sant Cugat un museu de l'independentisme en canviar el nom de la plaça del rei per la plaça de l'1 d'octubre.

Diem adéu a una persona que per acció o omissió ha aconseguit que la seva ciutat hagi tingut un ressò nacional a les portades dels primers diaris del país (Espanya òbviament, no n'hi ha un altre) amb titulars que ens fan sentir a tots els santcugatencs tan orgullosos com: "Sant Cugat, capital del 3%".

Diem adéu a una alcaldessa virtual que fa temps que ja no es preocupa per la ciutat i que ha deixat un equip de govern desfet amb dues carteres com Economia i Urbanisme amb dedicació parcial.

Podria continuar, però crec que ja ha quedat clar.

Adéu Mercè.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem