Agenda Volpelleres 2019

Però 2019 ha de ser també l’any en que gaudirem per fi de la millora del Bosc de Volpelleres i de l'Estanyol de la Guinardera

Que Volpelleres s'acosta a passos de gegant a la seva consolidació com a barri és un fet més que evident. Gran part de les promocions actualment en marxa al barri s’entregaran durant aquest 2019, el que farà que la població de Volpelleres superi la xifra dels 7.000 habitants i s’apropi als 10.000 que representen el nostre sostre d'ocupació.

Com és lògic, aquest creixement provocarà un augment de les necessitats d'equipaments i serveis al barri. Un dels elements clau en aquesta equació serà la posta en marxa del Mercat de Volpelleres, i l’aparició de nous comerços i serveis al seu voltant.

Però 2019 ha de ser també l’any en que gaudirem per fi de la millora del Bosc de Volpelleres i de l'Estanyol de la Guinardera, fruit de dos projectes en els que hem treballat activament. La nostra proposta pel Parc de la Guineu esdevé la gran incògnita, ja que anava lligada a l'aprovació d'un pressupost municipal que encara no s'ha produït. No cal dir que aquest projecte ens interessa especialment, ja que el considerem imprescindible per a l'evolució i creixement de la canalla del nostre barri, així que esperem que tiri endavant.

En aquest mateix sentit, un altre equipament que tampoc perdrem de vista, però perquè pugui ser realitat en un futur immediat, serà el Casal Volpelleres. Al 2019 tindrem el seu pla funcional i una proposta per a la rehabilitació de la Masia.

Volpelleres creix, i si fins ara bategava amb força, aquest 2019, amb l’arribada de nous veïns al barri, continuarà bategant encara més fort. Noves edicions de la Diada del Joc i l'Esport, el Cinema a la Fresca, la Festa Major i Nadal a Volpelleres en donaran fe! No us ho perdeu!

 
Comentaris

Destaquem