Agost a Sant Cugat

És sorprenent la poca quantitat de gent que hi ha a Sant Cugat a l'agost. Especialment durant la primera quinzena, les famílies aprofiten les vacances per marxar fora, sigui a la costa catalana o a l'altra punta del món, i són molt poques les que queden a la ciutat.

Però els que no marxem, o ho hem fet abans i ja hem tornat, o no ho farem fins a finals de mes, ens convertim en testimonis de la tranquil·litat i la pau que es respira aquests dies. A priori un pot pensar que és avorrit quedar-se aquí amb aquesta calor mentre els seus amics són fora i pràcticament no hi ha ningú amb qui anar a donar una volta o simplement passar l'estona. Cada any penso així i al final acabo gaudint especialment d'aquests dies.

L'agost es converteix en un bon moment per aprofitar la tranquil·litat que regna Sant Cugat i fer aquelles activitats que no es poden fer durant la resta de l'any, o bé perquè hi ha massa gent, o bé perquè estem massa ocupats. És un bon moment per gaudir dels parcs, dels jardins, dels carrerons de la ciutat, d'un gelat o una orxata, de seure a un banc a una plaça i passar l'estona llegint el diari, un llibre o simplement observant com uns nens juguen a mullar-se amb l'aigua de la font.

També és un bon moment per anar a sopar fora sense haver de reservar abans, d'acabar el sopar i anar a prendre alguna cosa, de gaudir de l'ambient de les nits d'agost.

Moltes vegades esperem les vacances per marxar fora i trobar la tranquil·litat que no vivim durant l'any, busquem la desconnexió on sigui però lluny d'aquí. Sant Cugat a l'agost és una altra ciutat diferent de la que estem acostumats però que a la vegada conserva la seva essència, i és molt recomanable conèixer-la si encara no ho has fet.

 
Comentaris

Destaquem