Antón Costas: "La Dictadura de la minoria independentista radical"

És estrany aquesta ceguesa en l'economia catalana d'un món millor separats i aïllats de la resta

Des de la relativa calma del període estiuenc hi ha moltes reflexions respecte a tot el que ha succeït en els darrers anys a Catalunya entorn del procés.

Fa poc vàrem poder llegir un article del professor Antón Costas, al qual vaig tenir el plaer de conèixer en unes jornades sobre economia i el futur de l'ocupació, i on va parlar de com afectava realment a l'economia tota aquesta inestabilitat política, per això em permeto fer referència a un article seu que comparteixo i que ha estat publicat recentment "La Dictadura de la minoria independentista radicalment" On detalla algun dels aspectes que ha conduït el procés i la seva deriva. És curiós que grans figures de l'economia més enllà dels "gurús titellaires d'americanes llampants" gent de reconegut prestigi del món econòmic com el mateix Carlos Losada o Josep Borrell, hagin de fer un discurs merament polític davant de la ceguesa econòmica i endogàmica d'una economia catalana que si no mira el món i no mira a l'estat del qual pertany quedarà reduïda sense annexos i sense relacions internacionals per la seva supervivència.

Per això el que és estrany és aquesta ceguesa en l'economia catalana d'un món millor separats i aïllats de la resta. Per cert el dia del nou govern es dediqui a governar i no barallar-se potser podrà provoca aquesta mirada econòmica i fer efectiva la redistribució de la riquesa en forma de serveis a la població catalana.

 
Comentaris

Destaquem