Aquest any la Festa Major de Volpelleres és doble Festa

Pel que fa al programa, repetim el format de tres dies de festa replets d'activitats de caràcter familiar

2018 és l'any que el barri de Volpelleres fa 10 anys que batega. Deu anys de reunions, de propostes, de projectes, d'activitats, de diàleg amb l'Ajuntament. En definitiva, de molta feina feta per tal de millorar dia a dia el nostre barri, el que ha enfortit la nostra identitat dins de la ciutat. Podem dir, doncs, que aquest any la Festa Major és doble Festa.

Com ja és costum, l'elecció del pregoner ha respost a motius d'involucració amb el barri d'una manera especial. Per això, enguany hem decidit que, per la seva contínua predisposició a donar-nos un cop de mà en els assumptes que han preocupat al nostre barri, i per fer possible així el canvi que ha experimentat Volpelleres durant el temps en què ha estat alcaldessa, la Mercè Conesa s'ho tenia ben merescut. És un petit reconeixement al nostre abast, que hem volgut oferir-li en l'any que ha deixat l'alcaldia de la ciutat.

Pel que fa al programa, repetim el format de tres dies de festa replets d'activitats de caràcter familiar, orientades, principalment, als més petits (cinema a la fresca, tallers i jocs, futbol sala, correfoc, conta contes, espectacles d'animació, hip hop, etc.), però sense oblidar als grans (música en directe, sessió de DJ, swing, zumba, futbol sala, etc.). Tampoc faltaran les activitats ja tradicionals com ho són la xocolatada, la fira d'atraccions i l'espai gastronòmic amb foodtrucks. Enguany ser soci de @Volpelleres torna a tenir premi, ja que al sorteig de fi de festa li afegim un tast de cerveses artesanes gratuït.

La Festa Major de Volpelleres 2018 és doble Festa. Celebrem el 10è aniversari del barri i volem que sigui una festa especial. No podeu faltar!

 
Comentaris

Destaquem