Associacions i sinergies

Formar part per exemple de l'AMPA de l'escola dels meus fills o assistir a cursos i seminaris de la Casa de Cultura va ser fonamental en la meva vida personal a l'hora d'integrar-me, conèixer, gaudir

Sóc lleidatana de naixement, m'acompanyen el meu accent català occidental i pensar que no existeix l'hivern sense uns dies d'intensa boira, i santcugatenca d'adopció. Sant Cugat és una ciutat que m'estimo i en la qual em sento totalment integrada.

Una de les coses que més admiro de la nostra comunitat és la seva riquesa en entitats i associacions. El seu teixit associatiu és ampli i divers. Tenim associacions culturals, esportives, empresarials, d'oci... Totes plegades arriben a més de cinc-centes, on hi pots trobar el teu lloc per gaudir i per col·laborar-hi.

Formar part per exemple de l'AMPA de l'escola dels meus fills o assistir a cursos i seminaris de la Casa de Cultura va ser fonamental en la meva vida personal a l'hora d'integrar-me, conèixer, gaudir de la ciutat i dels meus conciutadans.

Sóc emprenedora, fundadora de l'empresa Espais Personalitzats, una consultoria experta en ordre i organització d'espais, estilismes i ambientacions. En aquest camí de l'emprenedoria també m'ha ajudat a formar part d'algunes associacions multisectorials com Sant Cugat Empresarial, ADE Vallès o La Xarxa de dones emprenedores de Sant Cugat, on les dones professionals poden fer pinya, compartir esforços, intercanviar experiències, sumar sinergies per poder tirar endavant els nostres projectes; a més de rebre formació, generar oportunitat de negoci connectant les associades entre si i amb els altres grups a partir de trobades de networking, ha estat molt positiu per al meu creixement personal i beneficiós per la meva empresa.

Us animo doncs a formar-hi part, segur que en trobareu alguna on poder aportar, crear sinergies i créixer.

 
Comentaris

Destaquem