Audie Norris a Sant Cugat

Jo sempre he tingut una gran relació amb ell i quan fa un temps que no ens veiem, m'abraça i jo us he de dir, amics, que és com l'abraçada d'un ós

Pels que ja tenim una certa edat i ens agrada el món de l'esport, el nom d'Audie Norris té una significació especial. L'Audie va ser un excepcional jugador de basquetbol que va formar part de l'exitós FC Barcelona de finals dels anys 80, principis dels 90, i serà recordat sempre no només per la seva enorme classe, sinó pel seu punt d'honor i la seva implicació.

He tingut la sort de viure professionalment els seus èxits; narrar un partit amb Norris a la pista era, jo els ho asseguro, una cosa molt especial. I sempre recordaré aquella final de la Copa d'Europa a París en què, malgrat tenir una lesió molt greu a l'espatlla, va voler endarrerir la cirurgia i jugar aquell partit. La seva imatge, agafant-se el braç amb l'altre mà mentre intentava ajudar els seus companys no l'oblidaré mai. La lesió, lògicament, es va agreujar.

Jo sempre he tingut una gran relació amb ell i quan fa un temps que no ens veiem, m'abraça i jo us he de dir, amics, que és com l'abraçada d'un ós.

Dilluns dia 13 a les 7 de la tarda, l'Audie Norris vindrà per primer cop a Sant Cugat, al Cafè Auditori  per presentar el llibre que he escrit amb el meu col·lega Manuel Moreno: "Dream Team, el equipo que cambió la historia". Vindrà al costat del seu capità en aquell gran equip, Nacho Solozabal. Crec que és una oportunitat única.

La presentació la farà, com tots els llibres que he escrit, el periodista del "Tot" Àlex López Puig. No tinc paraules per agrair-li a ell i a tots els professionals del Tot Sant Cugat l'enorme afecte que em professen cada cop que faig girar la cua i els demano el seu suport.

 
Comentaris

Destaquem