Calendari 2019, 2a part

Pel que fa als acompanyants dels Castellers de Sant Cugat en aquestes actuacions, és digne d'esmentar que actuaran amb totes les colles de gamma extra, llevat dels Castellers de Vilafranca

Així com a l'article anterior vam parlar de les actuacions que els Castellers de Sant Cugat farien a la ciutat i de les colles que els acompanyarien, en aquest article desgranarem les actuacions que es faran fora de casa.

D'entre les places on actuaran els gausacs, cal destacar la diada d'en Ramon Barrufet a Valls, la diada commemorativa del 50è aniversari dels Castellers de Barcelona, les diades dels aniversaris dels Capgrossos de Mataró i dels Castellers de Sabadell, la de la Grallada a Vilanova, les dues diades que se celebraran a l'octubre a Tarragona— la dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau i la tradicional de l'Esperidió amb la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona—, i la diada dels Minyons de Terrassa.

Pel que fa als acompanyants dels Castellers de Sant Cugat en aquestes actuacions, és digne d'esmentar que actuaran amb totes les colles de gamma extra, llevat dels Castellers de Vilafranca. A part de les actuacions que es faran a Sant Cugat, els de la camisa verd Collserola coincidiran quatre ocasions amb Castellers de Sants i amb Minyons de Terrassa, amb Capgrossos de Mataró i la Jove de Tarragona, en un parell de diades, i amb la colla Joves Xiquets de Valls i la Vella dels Xiquets de Valls en una ocasió amb cadascuna.

A més, hi haurà moltes altres actuacions en què els gausacs coincidiran amb colles d'alt nivell, com els Castellers de Barcelona, Sabadell i Vila de Gràcia o amb els Moixiganguers d'Igualada i els Marrecs de Salt, entre d'altres. Així, doncs, no hi haurà gaires oportunitats per relaxar-se.

Som-hi, que la temporada 2019 està a punt de començar!

Raül, et volem a casa!

 
Comentaris

Destaquem