Calia?

Crec que les coses que es poden fer diferent. Calia?

Soc una gran defensora de l'àrea verda. Des que es va implantar, el barri ha canviat molt positivament. Molts menys cotxes, molta menys pol·lució i molts menys accidents, per aquelles batalles campals que havíem de patir els veïns a primera hora del matí i que sovint acabaven amb incidents.

 

Tan aviat es va posar en marxa, vaig fer el pagament anual. Fins aquí, tot bé. Però ai! Un any passa de pressa. I així, de sobte, rebo un mail en què se'm notifica una sanció no anul·lable. A pagar 48 € (la meitat si fas pagament anticipat. Val a dir que un any de tarifa val 40 €). Vaig trucar a Promusa per saber si podia fer alguna cosa però em van dir que no serviria de res. Que un mes abans havien enviat un mail, avisant. Vaig dir que no l'havia rebut i van contestar que era igual també. Que com que no era una taxa ni abonament, no estan obligats a notificar (estrany que rebés el de la sanció però no el de l'avís). Tot i això, vaig entonar el mea culpa. Jo m'hauria d'haver apuntat la data en què havia de renovar.

Pocs dies després però, vaig llegir en una conversa a la xarxa que li havia passat a força gent. Em va cridar l'atenció el cas d'una senyora, que estava fora, i que li havien "caigut" tres dies. És a dir 48x3.

Em pregunto... en ser el primer any que s'ha implantat l'àrea verda, i acostumats a domiciliacions tributàries (jo pensava que me'l domiciliarien!), no hagués estat més "amable" advertir in situ (ja que molts mails no van arribar) abans de la plantofada? Molts comentaris anaven en negatiu cap a Promusa. Afany recaptatori, deien. Què voleu que us digui. Crec que les coses que es poden fer diferent. Calia?

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?