Camí dels 25 anys del TA

La 24a temporada del Teatre-Auditori s'acosta al seu final. Després d'un intens cap de setmana amb La bella i la bèstia del Ballet Biarritz, Les noies de Mossbank Road i un brillant programa de Sibelius i Dvořák de la mà de l'Orquestra del Liceu, només ens queden 3 espectacles per completar una gran temporada, jutjant per la resposta i la satisfacció del públic: Rumba de l'aclamada cia. israeliana, Mayumana (inspirat en Romeu i Julieta al ritme de cançons d'Estopa); Frankenstein del TNC amb Joel Joan i Àngel Llàcer (ja exhaurit) i un concert "excepcional" molt recomanable amb la mítica banda The Waterboys.

Mentrestant, estem treballant intensament per tancar la pròxima temporada, amb la qual celebrarem el nostre 25è aniversari. De fet, al setembre, oferirem una setmana d'espectacles i activitats molt especials amb motiu d'aquest quart de segle d'existència, però us ho explicaré un altre dia.
De la propera temporada "25" ja tenim 4 grans concerts a la venda: al setembre, Joan Manuel Serrat amb el seu "Mediterráneo da capo"; al novembre, 2 concerts en tàndem amb el 50è Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, amb Stacey Kent i Kyle Eastwood (el fill jazzman del gran actor i director, Clint Eastwood) i, el febrer de 2019, l'entranyable Antonio Orozco amb 2 funcions del seu "Único".

Abans d'escriure aquest article, he fet l'exercici de fullejar tots els programes del TA des de 1993, i m'ha impactat la riquesa i la diversitat de tot el que s'ha fet al nostre camaleònic escenari. I també m'ha envaït aquella estranya i inevitable sensació de la velocitat del pas del temps, sobretot quan tens (i tinc) "una certa edat". Però aquí cediré la paraula a un gran amic i cronista, Eduard Jener, que pròximament, potser, us ho explicarà tot molt millor que jo.
25 anys es diu molt de pressa!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem