Carta oberta a Ses Majestats d’Orient des de Volpelleres

Si acceptessin vostès la nostra proposta, li prepararíem un tron al Patge Reial de Volpelleres, per què el dia 3 de gener pogués recollir totes les cartes dels nens i nenes del barri

Benvolgudes Majestats,

Aquest 2018 farà deu anys que els primers veïns arribàvem al barri de Volpelleres. I durant tot aquest temps no hem tingut el privilegi de veure passar la Cavalcada de Reis pels carrers del nostre barri. Per sort, vostès han pogut acudir, igualment, a la seva cita amb les il·lusions dels nens i nenes de Volpelleres.

Una possible solució passaria per canviar, any rere any, el recorregut de la Cavalcada, ja que Sant Cugat ha crescut molt, i tots els barris tenen el mateix dret de gaudir-la de ben a prop.

Però fins que es prengui una decisió al respecte, a Volpelleres hem decidit no quedar-nos de braços creuats. Si la Cavalcada no ve al nostre barri, serem nosaltres els que en portarem una part i anirem a la Cavalcada.

És per aquest motiu que els hi volem proposar el nomenament d’un ambaixador seu al nostre barri, el Patge Reial de Volpelleres, amb l’objectiu d’ajudar-los a recollir totes les cartes dels infants de Volpelleres, i de lliurar-los-les personalment el mateix dia de la Cavalcada.

Si acceptessin vostès la nostra proposta, li prepararíem un tron al Patge Reial de Volpelleres, per què el dia 3 de gener pogués recollir totes les cartes dels nens i nenes del barri, i també faríem la nostra ja tradicional xocolatada per celebrar-ho. I, pel dia 5 de gener, li faríem una meravellosa carrossa, a l’alçada d’un ambaixador de ses Majestats, per tal que pogués baixar a la vostra trobada el dia de la Cavalcada.

Nosaltres estem convençuts que seria tot un èxit i una fita inoblidable pel nostre barri, i per això esperem comptar amb la seva aprovació i l’acompanyament dels nens i nenes de Volpelleres.

Ben cordialment,

Alberto Valcarce Barba

@ValcarceAlberto

President de l’Associació de Veïns del Barri de Volpelleres

@Volpelleres

 
Comentaris

Destaquem