Diada del Joc i l'Esport a Volpelleres

Una jornada de jocs i activitats esportives per a totes les edats i condicions físiques

Fa uns mesos escrivíem que Sant Cugat era una ciutat que convidava a practicar esport als espais públics. I aprofitant els Pressupostos Participatius 2018-2019, proposàvem recuperar un gran espai en desús en l'actualitat, situat a sota de l'escola l'Olivera ("Parc de la Guineu"), per contribuir a un desenvolupament territorial equilibrat i pal·liar així la manca d'instal·lacions urbanes per a la pràctica esportiva. Tot això en un dels barris de major creixement de la ciutat i amb l'objectiu de crear un nou espai d'esport a l'aire lliure a Volpelleres.

Ens plau dir-vos que, gràcies al gran suport que va rebre als tallers de debat ciutadà, la nostra proposta ha passat a la fase de votació ciutadana, que es durà a terme els mesos d'abril i maig. Esperem que us animeu a donar-li suport.

Nosaltres per celebrar-ho, però sobretot per impulsar la pràctica esportiva, hem decidit organitzar la 1a Diada del Joc i l'Esport a Volpelleres. Una jornada de jocs i activitats esportives per a totes les edats i condicions físiques. I diem 1a perquè tenim la voluntat de convertir-la en una nova cita a afegir a la (ja llarga) llista d'activitats anuals del nostre barri.

Serà diumenge 22 d'abril al "Parc de la Guineu" i un Circuit Sobre Rodes serà l'activitat amb la qual donarem el tret de sortida cap a les 10 h. A les 11 h seguirem la festa amb una Gimcana, jocs i activitats dirigides. Com és marca de la casa, no faltarà la música per bellugar el cos i passar-ho bé. I per acabar podrem dinar allà mateix a les Foodtrucks. Així que no us ho podeu perdre, esteu tots convidats. I no us oblideu el xandall!

Volem més per Volpelleres, volem sumar per Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem