Dones al capdavant d’empreses, dones aliades

Hem de fer pinya i sumar esforços tant per rebatre la desigualtat com per tirar endavant projectes comuns

“Juntes arribarem més lluny”. L’empresària de Sant Cugat i presidenta d’Ade Vallès, Mónika Blasco concretava així la necessitat d’associar-se de dones directives, empresàries i professionals. Ho feia en el marc de la celebració a la Masia de Can Ametller del 5è aniversari de l’Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals (Ade Vallès), una entitat sense ànim de lucre que difon la veu de la dona empresària i directiva, crea vincles de col·laboració entre les professionals del territori i multiplica l’oferta de formació per a dones que encapçalen projectes a l’àrea del Vallès i en ciutats com Sant Cugat.  

El triple objectiu amb el que l’any 2012 va gestar-se Ade Vallès segueix sent vigent. Malgrat haver assolit alts nivells de formació, l’eclosió de nous models econòmics més afins amb les formes de lideratge femení, la irrupció de la tecnologia o la inclusió de la igualtat en l’agenda política; les dones professionals partim encara d’una situació desavantatjosa en qüestions com la conciliació laboral i familiar, la presència a l’esfera pública, i, fins i tot, en aspectes tant bàsics com el salari.

Hem de fer pinya i sumar esforços tant per rebatre la desigualtat com per tirar endavant projectes comuns. I alhora ens calen espais de trobada propers, on les dones professionals puguem intercanviar experiències i coneixements.  Jo l’he trobat a Ade Vallès.L’aliança i la cooperació forma part del nostre ADN. Les dones tenim molt a dir i a aportar en la construcció de models econòmics més igualitaris. Endavant.  

 
Comentaris

Destaquem