El Patí Hoquei Club Sant Cugat se salvarà, segur

Aquest equip ha crescut, té talent, és el més jove de l’OK Lliga i té il·lusió

He de reconèixer que abans que comencés l’OK Lliga era un dels molts que creia que el Patí Hoquei Club Sant Cugat era un dels ferms candidats al descens. Que per què? L’equip de Joan Carles Vadillo s’estrenava en la màxima categoria de l’hoquei sobre patins estatal. Un equip nou, sense reforços, que afrontava una temporada contra clubs que juguen competicions europees i d’altres que són històrics del nostre hoquei català. I, a més, en la millor lliga del món... Tot plegat no convidava a ser molt optimista...

Però aquest equip ha crescut, té talent, és jove -el més jove de l’OK Lliga- i té il·lusió. Tot queda dit. Em declaro fidel seguidor d’un equip que ja s’ha guanyat el respecte dels rivals. I si no que li preguntin a l’HC Liceo, al CP Voltregà i al CH Caldes, que no han pogut guanyar als santcugatencs en la lliga. I també al súper Reus Deportiu, que a punt va estar de caure al Pavelló 2, com també al totpoderós HC Liceo. I assegurar-se la permanència continua estant difícil, més si aquesta temporada són quatre, i no tres com fins ara, els equips que baixen a l’OK Lliga Plata. Quan falten tres jornades perquè acabi la primera volta en la lliga, els vermell-i-negres ocupen la primera plaça de salvació, però en una part baixa de la classificació que està molt ajustada.

Després de cinc jornades sense conèixer la derrota, el PHC Sant Cugat acumula dues derrotes consecutives. Tothom tranquil, no és alarmant. El dissabte 15 de desembre, el PHC Sant Cugat rep a les 20.30 hores, al Pavelló 2, l’Alcoi, últim classificat. L’equip vol sumar la segona victòria en el campionat. I, en aquest objectiu, l’afició hi té un paper clau. Ha d’animar més a l’equip, sovint no sembla que juguem a casa. Fins i tot, hi ha jugadors que sovint alcen als braços demanant al públic que doni escalf a l’equip. Amb tot, cal destacar els aficionats que arrossega aquest equip, amb prop de mig miler d’espectadors en cada partit.

 
Comentaris

Destaquem