El retorn 2018

No cal que us esmenti els clàssics de l'esport, la dieta, l'ordre en tots els seus aspectes

Com sol passar cada any, ja s'han acabat les vacances i ja estem tots quasi traumatitzats per la realitat que ens envolta tot intentant refer les nostres il·lusions de tota mena per mirar d'arribar a l'Olimp i aconseguir la felicitat eterna.

No cal que us esmenti els clàssics de l'esport, la dieta, l'ordre en tots els seus aspectes, etc. No, jo voldria pensar que el que tots pensem a la tornada, retorn o reencontre amb el de sempre que hauria de ser aprofundir en els valors que hauríem de cuidar, predicar, promoure i el que vulgueu.

Els valors dels quals sempre parlem però que en realitat no sabem els que són encara que queda molt bé esmentar-los en els moments adients, discursets, xerrades, etc. Tampoc cal que ens esforcem a ser o aparentar el que no som. Us ho exposaré amb senzillesa i claredat:

El que tots hauríem de fer és deixar-nos de romanços i intentar ser una mica personetes, amb humilitat, gent cordial que respecte als del seu costat i deixa de banda, les mentides, les maniobres, els interessos, sentiments primaris com les enveges que ens porten solament a on som, un mon de tifa de vaca on no son suportables ni cinc minuts d'un informatiu televisiu.

Fem esport? Doncs molt bé doncs aquesta activitat ens facilita en gran manera el que us intento explicar. A través de l'esport ens serà molt més fàcil aconseguir ser quelcom més que números de DNI intentant aconseguir alguna cosa que no som però que tampoc sabem ben bé el què és. El dit, feu una mica d'esport, el vostre cos us ho agrairà i també el personal que viu al voltant vostre. Si no voleu l'esport doncs feu respiracions o altra conya i estimeu als veïns, que son com vosaltres.

Salut

 
Comentaris

Destaquem