Els nostres padrins fan 50 anys

Encarem ja la pròxima actuació en diumenge consecutiu i visitaran el 24 de març la capital de l'Anoia per participar en la Diada de les Cotxeres

Diumenge 17 de març, els Castellers de Barcelona han començat a celebrar els seus 50 anys amb una convocatòria d'actuació molt especial: han convidat totes les colles a les quals han apadrinat, ni més ni menys que 19 colles! Per agilitzar l'actuació, igual que la setmana passada a Sants, els castells s'han alçat a l'antiga, de manera simultània i fora del sistema habitual de tres rondes. Això ha afavorit que els Castellers de Sant Cugat hagin pogut fer dos pilars de quatre inicials, quatre castells (3 de 7, 4 de 7 amb agulla, 4 de 7 i 5 de 6), un pilar de 5 i dos pilars de quatre finals. Entre les altres colles, cal destacar, d'una banda, per part dels amfitrions el segon 4 de 8 de la temporada i la reedició del 5 de 7 fet exclusivament de dones, i, de l'altra, la participació a través de videoconferència dels Castellers de Sydney, els últims apadrinats pels de Barcelona, que han aixecat un pilar de 4 al mateix temps que ho feien la resta de colles al principi de l'actuació.

Els gausacs continuen escalfant motors! Encaren ja la pròxima actuació en diumenge consecutiu i visitaran el 24 de març la capital de l'Anoia per participar en la Diada de les Cotxeres amb els Moixiganguers d'Igualada i els Castellers de Lleida.

Raül, et volem absolt i a casa!

 
Comentaris

Destaquem