Els problemes d'aparcament

Si la zona verda s'omple (2.500 places), i tots els que hi ha són residents (0.20 €/dia), tenim un total de 500 €/dia
Els problemes d'aparcament
Si la zona verda s'omple (2.500 places), i tots els que hi ha són residents (0.20 €/dia), tenim un total de 500 €/dia

Tal com molts haureu pogut comprovar, la zona verda a Sant Cugat i rodalia, ja és un fet. Sembla que als santcugatencs ens preocupa molt l'aparcament, tant, que és la nostra segona preocupació, per darrere de la mobilitat, i per davant de la seguretat i l'habitatge.

 

I és clar, els polítics i tècnics de l'ajuntament, s'han afanyat un cop més a buscar-nos solucions. Així que després d'hores de reunions i "brainstormings", i fent ús de tota la seva imaginació i capacitat creativa, han decidit implementar les zones verdes creant 2500 noves places d'aparcament. Perdó... he dit creant? Volia dir reconvertint... reconvertint zones gratuïtes en zones de pagament.

 

Si, ja sé que per als residents serà una quota simbòlica de 0,2 €/dia, però caldrà pagar-los. El que vull dir, és que si es volia donar solució al problema d'aparcament per als residents, es podia haver fet que per a ells, fos una zona d'aparcament gratuïta.

 

Al darrera, com sempre, només hi ha l'afany recaptatori. Fem números? Si la zona verda s'omple (2.500 places), i tots els que hi ha són residents (0.20 €/dia), tenim un total de 500 €/dia. Si només es paga els laborables (20 dies/mes) i ens oblidem dels dissabtes al matí, tenim un total de 10.000 €/mes, el que ens dona una recaptació anual de 120.000 €. No està gens malament, no? Si els que hi aparquen són gent no resident, que pagaran un preu superior al de la zona blava, la recaptació es dispara i rondarà tranquil·lament el 4 o 5 milions d'euros anuals.

 

L'objectiu de tot això, com sempre, és el de recaptar, perquè de moment, de places noves, ni una.

 

Ei! Però que tot ho fan per nosaltres, eh?Comentaris
Mariange fa 5 dies
Cómo se le ocurre a Vd. Pensar que es recaudación, no hijo, no. Es por el bien común, que se traduce a pagar un auténtico pastón por el privilegio de vivir en la ciudad viva, por excelencia. Por si lo dudaba..