En les eleccions municipals, Sant Cugat ha de ser el centre

El TOT organitza abans de les eleccions municipals 4 debats temàtics per tractar en profunditat els principals àmbits de la ciutat

El 26 de maig d’aquest 2019 Sant Cugat, i la resta de municipis de Catalunya, encaren unes eleccions municipals, que sí que és ben cert que són importants a àmbit nacional, no hem de perdre de vista que en aquests comicis es decideixen els 25 regidors de la ciutat i, en conseqüència, qui ocuparà l’alcaldia. Segurament en una ciutat de 90 mil habitants, molts votants es deixaran endur per les seves conviccions nacionals, més enllà de les municipals, ja que sovint, els tòpics diuen que a les ciutats grans, les distàncies també fan que els ciutadans s’allunyin de la política municipal. És per això, que el TOT, com a mitjà de comunicació local i com a mitjà líder de la ciutat, vol posar Sant Cugat al centre del debat.

D’aquesta manera el TOT organitza abans de les eleccions municipals 4 debats temàtics per tractar en profunditat els principals àmbits de la ciutat, perquè no volem quedar-nos amb els titulars de cada candidat i perquè no volem que els debats siguin un simple llistat de retrets entre ells. Volem que les diferents candidatures expliquin a Sant Cugat quins són els seus eixos de programa i com pensen portar-los a terme. Perquè a aquestes altures tots sabem quina és l’opinió de cada partit en l’àmbit nacional. Però tenim clar què pensen de les polítiques municipals totes les formacions?

Us esperem als debats participatius del 29 d’abril i del 2, 6 i 9 de maig a al llibreria Siglo-Mercantic, on hi haurà polítics, però també experts que posaran sobre la taula els problemes reals de la ciutat. Volem que els nostres lectors i els ciutadans en siguin partíceps. A més el 16 de maig, juntament amb Cugat.cat, tots els candidats participaran en un altre debat general.

Si els mitjans de comunicació locals no posem sobre la taula els problemes de la ciutadania santcugatenca, qui ho farà?

 
 
Comentaris (1)
Mercè Fa 2 mesos
Molt bona proposta fer aquests debats.