Encara queden coses per fer

Afortunadament, als Castellers de Sant Cugat són freqüents els oferiments generosos

No és fàcil trobar en la societat actual gestos de veritable gratuïtat, accions que no busquen cap altre objectiu que el del benefici col·lectiu. Tanmateix, a la majoria de les associacions sense ànim de lucre, es treballa i s’avança gràcies al generós oferiment de tots els que s’hi aboquen a col·laborar per al seu bon funcionament.

Afortunadament, als Castellers de Sant Cugat són freqüents els oferiments generosos, tot i que tampoc no és aliè a les dificultats per trobar-los. Aquest fet va quedar ben palès a l’última assemblea dels gausacs, el passat dissabte 2 de febrer.

Es va fer un balanç tècnic, econòmic i social del 2018, amb molts clarobscurs reconeguts pels responsables de cada àrea.

Posteriorment, Santi Pie (presidència) i Martí Vinyes (cap de colla) va presentar una candidatura que malauradament no es va poder ratificar a l’assemblea atès que no tenia totes les posicions clau ocupades amb persones disposades a estar al capdavant. Van fer una exposició del que proposaven per a la colla de cara els pròxims anys, i van remarcar que els agradaria que se sumés molta gent al seu projecte i agafar qualsevol responsabilitat, atès que com més gent tingui una responsabilitat, la càrrega serà més lleugera i tothom podrà gaudir plenament de l’activitat castellera.

Mentre no es trobin aquestes persones que facin el pas endavant, hi haurà una junta gestora interina durant un màxim de dos mesos. En aquest temps caldrà revisar si aquesta proposta ja s’ha pogut completar i es pot ratificar la confiança per als anys vinents. Tot encarat, però encara queden coses per fer.

Raül, et volem a casa!

 
Comentaris

Destaquem