Endavant

Ara seguirem; ara farem Govern i República. Ara farem més que desobeir; ara passarem olímpicament del que digui Espanya.

Molta gent es pregunta "I ara?". Ara no ens aturarem. Ara seguirem; ara farem Govern i República. Ara farem més que desobeir; ara passarem olímpicament del que digui Espanya. La desobediència implica una relació de subordinació, i els catalans no som ni més ni menys que ningú. No permetrem que ens facin creure el contrari. Seguirem endavant i la lliure voluntat del poble seguirà el seu recorregut natural.

No acceptarem cap subordinació. De la nostra plena condició de persones lliures i iguals n'emana la nostra sobirania. Defensarem aquests drets en exercint aquesta sobirania; en decidint sobretot el que ens sembli adient decidir i en defensant les nostres decisions. Com a poble en tenim el dret i com a persones l'obligació. Qualsevol desenllaç que pugui tenir l'exercici ple de la nostra sobirania serà favorable a Catalunya si ens hi posem fermament, sense por, i amb la intenció de guanyar. Independentment de les conseqüències seguirem endavant. Siguin quins siguin els obstacles que trobem, una societat decidida i unida en la diversitat sempre en sortirà victoriosa, i amb aquest sentit de fraternitat aconseguirem tots els nostres objectius.



Quan se'ns manin idees polítiques desobeirem. Desobeirem en les institucions, en els carrers, en la parla, i en la literatura. Desobeirem en públic i en privat, en les idees i en els actes. Crearem sense por la societat lliure que alguns tant temen, i amb la seva reacció demostrarem al món la seva intolerància. Seguirem amb el nostre procés ja simplement de democràcia, el culminarem i el país serà el que el país vulgui ser.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem