Entitat d'Utilitat Pública

Aquesta resolució favorable farà que l'entitat disposi de diversos avantatges fiscals

El passat 17 de maig es va publicar al DOGC la resolució per la qual els Castellers de Sant Cugat són declarats entitat d'utilitat pública, una fita assolida fruit de la feina constant que ha estat fent els últims anys la comissió dedicada a aquest assumpte per l'entitat santcugatenca i que només han aconseguit altres dues colles castelleres: els Castellers de Barcelona i els Minyons de Terrassa.

Aquesta resolució favorable farà que l'entitat disposi de diversos avantatges fiscals a més que, a partir d'ara, les aportacions econòmiques que hi facin els socis protectors gaudiran d'una deducció del 25% a la declaració de la renda corresponent a l'exercici 2019 en endavant. Un fet molt important per a la supervivència econòmica de l'entitat perquè, com bé sabeu, és un dels punts febles de les entitats que es nodreixen exclusivament de voluntaris.

 

La darrera actuació dels Gausacs va ser diumenge 9 de juny, que van visitar Sabadell per commemorar el 25è aniversari de la colla local, juntament amb els Nens del Vendrell. Els de la camisa verd Collserola van descarregar sense despentinar-se gaire el 2 de 7, el 3 de 8 (tercer consecutiu enguany) i el 4 de 7, i aviat esperen poder treure a plaça estructures més grans que reclamen uns assaigs més nombrosos.

Esperem que un dels assaigs més nombrosos sigui el que tenen previst realitzar aquest divendres 14 a la plaça d'Octavià, a partir de les 20 h. Sant Cugat ha de saber el que s'hi cou i quins castells s'estan preparant per Festa Major i, si és possible, participar-hi activament. Convidem a tothom que s'acosti a l'assaig obert aquest divendres!

Gausacs, amunt!

Raül et volem a casa i absolt!

 
Comentaris (1)
Marta Fa 4 mesos
Felicitats