Estels a la Florestra

Recomenem a grans i petits una migdiada per a poder gaudir d’una nit inoblidable
Estels a la Florestra
Recomenem a grans i petits una migdiada per a poder gaudir d’una nit inoblidable

El proper dia 19 de maig, si el temps ho permet, veurem les estrelles… Però en el bon sentit de l’expressió: L’Associació Astronòmica Sant Cugat–Valldoreix i el Senglar Cultural ens acostaran, una vegada més, els estels, en una activitat per a tota la família en la que podrem observar el firmament de la mà de bons coneixedors dels astres.

 

A l’escola de La Floresta, envoltats de bosc i amb poca contaminació llumínica, podrem gaudir de l’espectacle del cel i la nit d’una manera privilegiada. És el moment de posar-hi nom i cognoms a tot el que veiem cada nit.

 

Porteu menjar, begudes i estovalles perquè, per escalfar motors, començarem amb un pícnic. Així agafarem forces i podrem conèixer-nos. Després d’un bon sopar, a dos quarts de deu, engegarem els telescopis.

 

Recomenem a grans i petits una migdiada per a poder gaudir d’una nit inoblidable. Tot i ser evidentment una activitat de nit, és una experiència que pot ser molt divertida i enriquidora per a la canalla.

 

Bellesa, coneixements i bona companyia, serà difìcil trobar un pla millor per a la nit de dissabte. Us esperem!Comentaris